FOTO EXCLUSIV*: Mercedes testeaza noul CLS

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 15.02.2010
Automarket va prezinta fotografii spion in exclusivitate pentru Romania cu noul Mercedes-Benz CLS. Modelul va debuta la inceputul anului viitor.

Fotografii de la Carpix ne-au furnizat imagini spion noi cu Mercedes-Benz CLS in timpul testelor. Germanii de la Mercedes vor lansa noua generatie a lui CLS spre sfarsitul acestui an, cea de-a doua generatie a primului coupe cu patru usi modern fiind bazata pe E-Klasse W212. Actualul CLS este un model care prezinta forme atragatoare chiar si dupa cinci ani de la lansare, dar producatorul german a modificat si aspectul exterior al acestuia.

In timp ce profilul a pastrat, in mare, aceleasi linii ca la prima generatie, modelul a primit numeroase elemente noi atat la partea frontala, cat si la partea posterioara, iar bosajele aripilor au fost umflate pentru a prezenta un aspect mult mai agresiv – la fel ca in cazul noilor S-Klasse si E-Klasse. Toate aceste modificari sunt realizate pentru a alinia noul CLS la noua directie estetica a celor de la Mercedes-Benz.

Mercedes-Benz va modifica si gama de motorizari a lui CLS, urmand sa implementeze propulsoare noi cu injectie directa, care ofera un nivel mai scazut de emisii, alaturi de un consum de carburant mai scazut si un nivel mai ridicat de putere. Exista posibilitatea dezvoltarii unei versiuni hibride a lui CLS, intitulata CLS 400 BlueHybrid.

Divizia AMG a celor de la Mercedes-Benz este asteptata sa dezvolte o versiune 63 AMG a lui CLS, care va beneficia de noul motor V8 twin-turbo de 5.5 litri.

*Fotografiile atasate acestui articol sunt publicate de Automarket in exclusivitate in Romania printr-un contract semnat cu o companie specializata din Suedia. Reproducerea acestor imagini pe teritoriul Romaniei fara acordul Automarket.ro este strict interzisa.

Comentarii (5)

  • CLS
    sper sa fie cel putin la fel de reusit ca cel din prezent
    6 0
  • se vad trasaturile in mare parte...va fii foarte urat fata de cel anterior ca si E - Klasse'ul nou :|
    2 2
  • andr3i
    2 masini foarte reusite mercedes CLS si Bmw seria 6.
    asteptam noile modele.
    2 1
  • cls
    din spate parca seamana cu SLR,cel putin asa mi se pare mie
    1 1
  • stopurile nu prea ....in rest fenomenala!
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru