Primele teasere cu noua generație Mercedes CLS: blocuri optice noi și un ecran de mari dimensiuni la interior

de Daniel Popescu
Luni, 20.11.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes a publicat două teasere cu noua generație CLS care evidențiază apariția unor blocuri optice noi și a unui ecran de mari dimensiuni care include sistemul de infotainment.

Noua generație Mercedes CLS va fi dezvăluită la sfârșitul lunii noiembrie cu ocazia Salonului Auto de la Los Angeles, însă constructorul german ne pregătește pentru eveniment prin publicarea a doua teasere.

Primul dintre ele dezvăluie parțial partea frontală a modelului. Chiar dacă inevitabil preia numeroase elemenete de design de la actualul facelift, noul CLS va beneficia de blocuri optice noi, dar și de o grilă actualizată.

La numai o zi distanță, Mercedes a publicat un teaser și cu interiorul noului CLS, care scoate în evidență existența unui ecran de mari dimensiuni care include sistemul de infotainment și elementele caracteristice instrumentelor de bord. De asemenea, ecranul pare să beneficieze de o lumină ambientală amplasată în spatele său.

Imaginea interiorului afișează un meniu în limba germană, însă este ușor de dedus că Mercedes promovează noul sistem Energizing Comfort, care include într-un singur loc toate setările necesare pentru lumina ambientală, controlul climei, încălzirea scaunelor, ventilație sau funcția de masaj.

Mercedes nu a furnizat alte detalii despre noul CLS, însă o serie de zvonuri anterioare indică faptul că versiunile de bază vor avea motoare turbo cu 4 cilindri, în timp ce gama va include și motoare diesel și pe benzină cu 6 cilindri.

Cel mai probabil, nouă generație nu va beneficia și de versiune Shooting Brake, ca urmare a cererii scăzute înregistrate de actuala generație.

Via Mercedes

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru