Faceţi cunoştinţă cu noul Mercedes CLS

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 21.08.2010
Debutul noului Mercedes CLS se apropie cu paşi mari, iar până la prezentarea oficială din cadrul Salonului Auto de la Paris, fanii brandului pot admira noile fotografii cu coupe-ul german.

Mercedes CLS va dubuta la începutul lunii octombrie în cadrul Salonului Auto de la Paris și o nouă serie de fotografii neoficiale cu cea de-a doua generație a modelului german au apărut pe internet. De această dată imaginile cu noul CLS sunt mult mai clare. Liniile generale au fost păstrate de la vechea generație, iar germanii au aplicat noua filozofie de design. Rezultatul este unul impresionant. Mercedes CLS are un aspect mult mai agresiv și totodată inspiră sportivitate și eleganță.

În partea din față se pot observa câteva elemente preluate de pe SLS AMG. Grila redesenată împreună cu liniile cursive ale capotei, alăturate noilor blocuri optice față îi oferă viitorului CLS o siluetă agresivă. Germanii nu au uitat nici de interiorul coupe-ului cu patru uși. Aceștia au montat o consolă centrală asemănătoare cu cea de pe noile E-Klasse și S-Klasse.

În privința motorizărilor, Mercedes promite pentru început propulsorul V6 de 3.5 litri care produce 306 cai putere și agregatul V8 de 4.7 litri, capabil să dezvolte 435 de cai.

Ulterior vom putea asista și la o versiune AMG animată de un motor V8 de 5.5 litri twin-turbo, care produce 544 de cai putere. De asemenea, motorul cu patru cilindri de 204 cai și unitatea 250 CDI vor fi si ele prezente pe noul CLS.

Via | Benzisider

Comentarii (18)

  • CelFaraNume
    Frumos dar de mult sub modelul actual, nu stiu.........parca este un E Klasse foarte putin modificat,nu imi place....
    8 35
  • nimik
    mai mijto era modelul anterior
    10 21
  • DANYUT
    Pt contestatary
    Sunteti varzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
    7 4
  • HA HA HA
    sa asteptam si seria 1 cu tractiune pe fata.....:)))))))))))))
    ha ha ha............:)))))))))
    3 11
  • Mojito
    CLS
    Sa inteleg ca ati fii preferat ceva in stilul audi , ceva faruri restilizate un si 90% din celelalte modele, mie mi se pare un model foarte reusit care se poate considera fara doar si poate o evolutie si nu un facelift. Daca s-ar tine cont de parerile noastre cei care ne manjim ochii la monitor si ramanem cu atat nici o masina nu ar fii buna si nu s-ar mai vine nici una, dar din fericire exista oameni cu bani si cu gust care cu siguranta isi vor cumpara masina asta
    O zi buna!
    12 7
  • lady gogu
    toate masinile noi is urate, baga-mi-as picioarele in ei designeri...creka toti is emo sau manelisti:))
    3 13
  • Frumos
    E superb!!!
    10 2
  • lady caca
    mai misto-i un Sandel;)
    2 11
  • deci de vreo 5 ani incoace nu mai apar masini faine...nam mai vazut o masina noua care sa ma impresioneze cum arata...toate modelele noi is mult mai naspa ca cele dinaintea lor...
    2 13
  • Dorinel
    prea frumos
    fara rival
    13 3
  • mihai2001
    Designeri presati...
    La cat de greu se vinde un mercedes acum si la ce pret are, puteau sa faca o nava spatiala cu tot felul de displayuri.

    Enervanta criza asta care ii arunca si pe designeri in vartejul asta al formelor cuminti.

    Nu e nici pe departe la fel de frumos sau revolutionar in design cu a fost modelul precedent. Iar interiorul parca nu vine cu nimic nou.
    1 9
  • Monsieur
    CLS
    Pentru mine, este definitia masinii! Clasic, elegant, avangardist, sportiv. Are linii pe cat de futuriste, pe atat de retro, trebuie sal privesti in profunzime. Farurile parca sunt putin ciudate , probabil nevoie de putina acomodare si imi vor placea din ce in ce mai mult. La fel ca si in cazul E klasse-ului, noua generatie va fi un succes, iar personal ma bucur ca au renuntat la farurile rotunde. O zi buna!
    13 0
  • you_hoooo
    incantat de cunostinta
    o sculptura pe roti, o masina spectacol, un viitor clasic. eleganta la ea acasa. felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!
    8 1
  • Pt CelFaraNume, vesnicul nemultumit, exista vreo masina in lumea asta care sa-ti placa si tie?
    10 1
  • noul CLS
    Cred ca noul model este ceva mai rafinat decat predecesorul. Au reusit sa imbine eleganta cu sportivitatea, chiar daca noul model pare mai robust si exprima ceva masivitate.
    Imi place ca are linii fluide, parerea mea este ca nu s-au complicat inutil la design, asa cum am vazut in unele tendinte actuale, la alte marci. Chiar daca generatia anterioara a placut si place multora, totusi noul model aduce un plus de rafinament.
    Daca si tinuta de drum va confirma asteptarile, cred ca va fi un competitor foarte serios in clasa.
    7 0
  • frumos
    masina adevarata
    0 0
  • rayner
    masina grozava!!
    masina e prea frumoasa ..o capodopera.....si pt fraierii care prefera modelul anterior..sunteti varza...mercedes progreseaza nu ca celelalte masini( jafuri) :))
    0 0
  • RichardEmma28
    respond this post
    It is good that people can take the loans moreover, this opens new opportunities.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru