Porsche pregătește versiuni coupe și cabrio pentru Panamera: lansări așteptate în 2020

de Paul Cosma
Joi, 25.04.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Porsche pregătește versiuni coupe și cabrio pentru modelul Panamera, lansările fiind așteptate în 2020, potrivit unor informații neoficiale care nu au fost însă dezmințite de constructorul german.

Mai multe publicații germane sugerează că Porsche lucrează în prezent la extinderea ofertei din familia Panamera, model ce ar urma să primească anul viitor noi versiuni.

Potrivit informațiilor Autocar, Porsche pregătește versiuni coupe și cabrio pentru Panamera în 2020, care vor fi bazate pe aceeași platformă MSB. Motorizările, inclusiv opțiunea plug-in hybrid, ar urma să fie împrumutate de la Panamera. Informațiile nu au fost confirmate, însă nici infirmate până acum de către oficialii Porsche.

“Nu există limite la ceea ce poate concepe un designer. Cred că este rolul departamentului de design să schițeze și să ia în considerare orice model pentru viitor, astfel încât să fim pregătiți dacă proiectul respectiv primește undă verde. Dacă îmi cereți să confirm lansarea celor două versiuni (n.a. cabrio și coupe), regret să vă dezamăgesc, dar nu este rolul meu să fac acest lucru,” a declarat Michael Mauer, șeful designerilor de la Porsche.

Noile versiuni pentru Panamera ar putea să ajute la revigorarea vânzărilor Porsche.

În primele trei luni ale anului curent, Porsche a comercializat 55.700 de mașini noi la nivel global, în scădere cu 12% față de perioada similară din 2018.

Via Autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru