Porsche Panamera Platinum Edition: suspensii adaptive în standard și nuanță exterioară specială

de Alexandru Monenciu
Marti, 09.11.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Porsche anunță ediția specială Panamera Platinum Edition. Aceasta va debuta oficial în 17 noiembrie, cu ocazia Salonului Auto de la Los Angeles, iar primele exemplare vor fi livrate în ianuarie 2022.

Constructorul german de automobile anunță o nouă ediție specială pentru modelul Panamera. Numele său este Platinum Edition și este disponibilă împreună cu versiunile Panamera, Panamera 4, Panamera 4 E-Hybrid și variantele Sport Turismo corespondente.

În primul rând, lista cu dotări standard include mai multe echipamente, inclusiv suspensiile adaptive cu sistemul Porsche Active Suspension Management, farurile LED matrix cu Porsche Dynamic Light System Plus, plafonul panoramic, Park Assist cu cameră video pentru mersul cu spatele și charger AC de 7.2 kW (pentru versiunile hibride).

Noile Porsche Panamera Platinum Edition vor fi destul de ușor de recunoscut. Pachetul exterior include nuanța Satin Gloss Platinum, jante Platinum de 21 de inch, terminații negre pentru sistemul de evacuare, geamuri cu tentă fumurie și stopuri Exclusive Design.

Pentru interior, constructorul german de automobile a pregătit volan GT, sistemul Power Steering Plus, Lane Change Assist, uși cu "soft-close" și funcție Comfort Entry, scaune față ajustabile electric pe 14 direcții, scaune spate încălzite și sistem audio Bose.

Nu lipsesc o serie de elemente de design specifice, cum ar fi pragurile Platinum Edition.

Noul Porsche Panamera Platinum Edition va debuta în 17 noiembrie, cu ocazia Salonului Auto de la Los Angeles. Primele exemplare vor fi livrate, inclusiv în Europa, în ianuarie 2022.

via Porsche

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru