Porsche recheamă 340.000 de unități Cayenne și Panamera: o problemă a transmisiei poate face ca mașinile să se miște după ce sunt parcate

de Paul Cosma
Miercuri, 26.06.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Porsche recheamă în service 340.000 de unități Cayenne și Panamera, din cauza unei probleme a transmisiei automate. Potrivit companiei, o “componentă fragilă” poate face ca mașina să se miște după ce este parcată.

Porsche a anunțat un nou recall pentru două dintre modelele sale. Este vorba despre Cayenne și Panamera, ultimul trecând prin această situație și în finalul anului trecut, întrucât a avut nevoie de un software nou pentru sistemul de direcție.

De această dată, Porsche a identificat o problemă cu transmisia automată pentru 340.000 de exemplare Cayenne și Panamera, care au fost produse din 2002 și până în prezent.

Nemții susțin că o “componentă fragilă” care face legătura dintre schimbător și cutie poate să cedeze, iar, astfel, mașina poate să se miște după ce a fost parcată.

Porsche a spus că 100.000 dintre mașini se află în Statele Unite, în timp ce 25.000 provin din Germania. Ca de obicei, costurile intervenției vor fi suportate de producător.

Via Reuters

Comentarii (4)

 • hazard
  componentă fragilă, adica ieftina.
  10 0
 • @hazard
  Pai Porsche este Audi, adica Vw, adica Skoda. La ce sa te astepti? Calitate? Au uitat de ea de cel putin 10 ani, au 80% din componente Audi sau Vw pe masinile lor.
  9 2
 • Corocsenie Adrian
  Sigla ce a mai ramas din Porsche. Acum inteleg de ce un Porsche 356 sau mai stiu eu ce editie de 911 de pana in 2000 se vinde cu sute de mii.
  6 2
 • dragnea ftw
  daca erau smecheri doar ziceau ca nu stiu soferii sa parcheze..
  2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru