Transmisie automata

Duminica, 23 Februarie 2020 | Tehnologie

Hyundai și Kia au dezvoltat o cutie automată ce anticipează schimbarea treptelor: noua tehnologie va fi implementată pe viitoarele modele ale celor două companii

Hyundai și Kia au dezvoltat o cutie automată care anticipează schimbarea treptelor de viteză în funcție de drum și condițiile de trafic. Noua tehnologie ICT va fi testată și implementată pe viitoarele modele de la Hyundai și Kia.
Miercuri, 26 Iunie 2019 | Industrie

Porsche recheamă 340.000 de unități Cayenne și Panamera: o problemă a transmisiei poate face ca mașinile să se miște după ce sunt parcate

Porsche recheamă în service 340.000 de unități Cayenne și Panamera, din cauza unei probleme a transmisiei automate. Potrivit companiei, o “componentă fragilă” poate face ca mașina să se miște după ce este parcată.
Luni, 12 Martie 2018 | Siguranta

Subaru se gândește să renunțe la cutiile de viteze manuale: japonezii spun că transmisiile automate favorizează sistemele de siguranță

Cutiile de viteze manuale ar putea să fie scoase din oferta Subaru, întrucât japonezii vor să mizeze pe transmisiile de tip CVT care sunt compatibile cu anumite sisteme de siguranță.
Luni, 20 Februarie 2017 | Industrie

Aston Martin nu renunță la tradiție: "Vom oferi întotdeauna cel puțin un model cu transmisie manuală"

În timp ce concurenții direcți de pe piață au renunțat complet la cutiile manuale, Aston Martin se va încăpățâna să păstreze în gamă cel puțin un model care poate fi comandat în versiune cu trei pedale.
Joi, 06 Octombrie 2011 | Modele noi

Jeep Grand Cherokee va primi o transmisie automată cu opt trepte

Oficialii Jeep şi-au anunţat intenţia de a echipa modelul Grand Cherokee cu o transmisie automată cu opt trepte. Americanii investighează posibilitatea utilizării unei transmisii cu nouă rapoarte.
Duminica, 03 Iulie 2011 | Tehnologie

Supercar-urile ar putea renunţa definitiv la cutiile manuale

Cutiile de viteze manuale ar putea fi înlocuite în totalitate de transmisiile automate în segmentul supercar-urilor. Paolo Mantelli, inginer în cadrul Oerlikon Graziano, a vorbit despre această tendinţă a pieţei.
Joi, 07 Aprilie 2011 | Tehnologie

BMW va avea o transmisie automată cu 8 trepte care va anticipa virajele

BMW va lansa o transmisie automată capabilă să intuiască treapta în care să schimbe la intrarea într-un viraj şi care va optimiza tracţiunea în funcţie de condiţiile meteo, totul în mod automat.
Luni, 07 Februarie 2011 | Modele noi

Seat Exeo primeşte versiunea 2.0 TDI Multitronic

Seat va oferi pe Exeo o nouă transmisie automată, un Multitronic capabil să gestioneze resursele unităţii de 2.0 litri, 143 de cai putere şi 320 de Nm.
Sambata, 11 Decembrie 2010 | Tehnologie

Xtrac a creat o transmisie automată inovativă

Compania britanică Xtrac a dat naştere unei transmisii automate revoluţionare. Aceasta a fost botezată IGS (Instantaneous Gearchange System) şi promite performanţe mai bune comparativ cu o cutie de viteze cu dublu ambreiaj.
Miercuri, 04 August 2010 | Modele noi

Subaru Impreza WRX STI va avea transmisie automată

Constructorul japonez Subaru pregăteşte Impreza WRX STI A-line. Noua versiune va dispune de o cutie automată cu cinci rapoarte şi de propulsorul turbo de 2.5 litri.

Tag-uri similare

Subaru, Impreza, Subaru Impreza, Impreza WRX STI, cutie automata, Subaru Impreza WRX STI, transmisie automata
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru