Seat Exeo primeşte versiunea 2.0 TDI Multitronic

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 07.02.2011
Seat va oferi pe Exeo o nouă transmisie automată, un Multitronic capabil să gestioneze resursele unităţii de 2.0 litri, 143 de cai putere şi 320 de Nm.

Esential

9.6 secunde îi sunt necesare modelului Exeo în versiunea 2.0 TDI Multitronic, pentru a atinge 100 de km/h.
5.8 litri/100 de km consumă Exeo în versiunea 2.0 TDI Multitronic

Seat caută să revină pe linia de plutire cu orice preţ. Constructorul spaniol plasează o nouă versiune pentru modelul său de clasă medie, Exeo, în ambele variante de caroserie, sedan şi break.

Modelul primeşte o transmisie Multitronic, de tip CVT, pentru a gestiona cei 143 de cai putere şi cei 320 de Nm ai versiunii diesel 2.0 TDI. Ansamblul de propulsie reuşeşte să imprime o acceleraţie de la 0 la 100 de km/h în numai 9.6 secunde şi să garanteze o viteză maximă de 210 km/h. Chiar şi aşa, consumul înregistrează o valoare medie de 5.8 litri/100 de kilometri, iar emisiile nu sar de 153 g/km.

Noua versiune, echipată cu transmisia automată Multitronic, este disponibilă doar împreună cu nivelul de echipare Style, care garantează prezenţa unor sisteme de siguranţă ca ESP, ABS şi ASR, şapte airbaguri. Nu lipsesc nici elementele de confort cum sunt climatizarea automată pe două zone, sistemul audio Adagio cu opt difuzoare, farurile bi-xenon adaptive, senzorii de presiune în pneuri şi jantele de 17 inch.

via | autoblog

Comentarii (5)

  • greseala
    "Seat va oferi pe Exeo o nouă transmisie automată, un Multitronic capabil să gestioneze resursele unităţii de 2.6 litri, 143 de cai putere şi 320 de Nm."
    sigur e 2.6 TDI????
    6 1
  • cui ii pasa de seat,skoda,vw etc.?

    credeam ca sunteti un site serios si ca scrieti articole despre masini.
    9 19
  • @aazz
    atunci intra pe www.trotineta.com,gasesti articole care te vor interesa
    15 5
  • Misto audi asta, pardon seat.
    14 6
  • seat
    eu n as spune cu disperare.daca erau asa de disperati apareau de anul trecut cu leon ul nou,cu un altea+toledo nou cu modele noi care sa atraga prin design si sa ofere si un cost de achizitie decent pt nivelul de echipare si motorizare pe care il ofera.faza e ca cei de la vw nu prea se obosesc sa atraga clienti noi,tot fanii cumpara in continuare.seatul+skoda ar trebui sa se repozitioneze la un nivel de pret cu cel al coreenelor kia+hyundai,coreenii invata permanent din greselile altora,nu sunt ei cei mai inovativi in materie dar fac un bussines bun din a oferi la un pret decent automobile corecte.
    9 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru