Cutie automata

Duminica, 23 Februarie 2020 | Tehnologie

Hyundai și Kia au dezvoltat o cutie automată ce anticipează schimbarea treptelor: noua tehnologie va fi implementată pe viitoarele modele ale celor două companii

Hyundai și Kia au dezvoltat o cutie automată care anticipează schimbarea treptelor de viteză în funcție de drum și condițiile de trafic. Noua tehnologie ICT va fi testată și implementată pe viitoarele modele de la Hyundai și Kia.
Luni, 20 Februarie 2017 | Industrie

Aston Martin nu renunță la tradiție: "Vom oferi întotdeauna cel puțin un model cu transmisie manuală"

În timp ce concurenții direcți de pe piață au renunțat complet la cutiile manuale, Aston Martin se va încăpățâna să păstreze în gamă cel puțin un model care poate fi comandat în versiune cu trei pedale.
Luni, 21 Septembrie 2015 | Tehnologie

Volkswagen vrea să renunțe la dezvoltarea cutiei automate DSG cu 10 rapoarte

Complexitatea și costurile ridicate de producție ale cutiei automate DSg cu 10 rapoarte, pe care Volkswagen o dezvolta, ar putea duce la oprirea proiectului.
Marti, 15 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

VIDEO: Cum funcționează noua cutie automată Easy-R de pe Dacia Logan și Sandero

Dacia ne oferă o explicație video a modului în care funcționează prima cutie automată din istoria mărcii. Aceasta va apărea pe Logan și pe Sandero în această toamnă.
Joi, 06 Octombrie 2011 | Modele noi

Jeep Grand Cherokee va primi o transmisie automată cu opt trepte

Oficialii Jeep şi-au anunţat intenţia de a echipa modelul Grand Cherokee cu o transmisie automată cu opt trepte. Americanii investighează posibilitatea utilizării unei transmisii cu nouă rapoarte.
Duminica, 03 Iulie 2011 | Tehnologie

Supercar-urile ar putea renunţa definitiv la cutiile manuale

Cutiile de viteze manuale ar putea fi înlocuite în totalitate de transmisiile automate în segmentul supercar-urilor. Paolo Mantelli, inginer în cadrul Oerlikon Graziano, a vorbit despre această tendinţă a pieţei.
Miercuri, 04 August 2010 | Modele noi

Subaru Impreza WRX STI va avea transmisie automată

Constructorul japonez Subaru pregăteşte Impreza WRX STI A-line. Noua versiune va dispune de o cutie automată cu cinci rapoarte şi de propulsorul turbo de 2.5 litri.
Miercuri, 09 Septembrie 2009 | FRANKFURT 2009

Peugeot si Citroen lanseaza o cutie cu doua ambreiaje

Peugeot si Citroen vor aduce la Frankfurt noua lor cutie cu doua ambreiaje, instalata pe versiunile diesel ale modelelor 4007 si C-Crosser.
Luni, 24 August 2009 | Modele noi

Toyota Auris primeste un motor pe benzina de 132 CP

Toyota a anuntat introducerea noului motor de 1.6 litri si 132 cai putere si in gama modelului Auris. Hatchback-ul va oferi un consum mediu de numai 5.4 litri/100 km.
Miercuri, 08 Iulie 2009 | Video

VIDEO: Dilema Fifth Gear - cutie manuala sau automata?

Un Porsche Cayman este mai rapid in versiunea cu transmisie manuala sau in cea cu transmisie PDK? La aceasta intrebare au incercat sa raspunda cei de la Fifth Gear in cel mai nou episod al show-ului.
Marti, 12 Mai 2009 | Concepte

Ferrari va dezvalui F450 Concept la Frankfurt

Ultimele fotografii spion au aratat ca Ferrari pregateste pentru Salonul de la Frankfurt conceptul F450. Acesta va fi mai mare decat actualul F430.
Marti, 03 Februarie 2009 | Tehnologie

BMW prefera cutia cu 8 rapoarte in locul celei cu dublu ambreiaj

Constructorul german a declarat ca viitoarele modelele populare pe care le va produce vor fi echipate cu transmisia automata cu 8 rapoarte si nu cu una cu dublu-ambreiaj.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Citroen, Hyundai
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru