Viitoarea generație Porsche Panamera ar putea avea o versiune 100% electrică

de Paul Cosma
Joi, 25.03.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Șeful Porsche susține că modelul Panamera ar putea primi o versiune electrică la momentul lansării următoarei generații, dar cu condiția să existe o diferențiere față de Taycan.

Potrivit informațiilor din presa britanică, viitoarea generație Panamera va fi lansată după 2024 și va beneficia de o versiune cu emisii zero. 

“Cred că proiectul poate prinde contur, întrucât cele două modele (n.a. Panamera și Taycan) sunt din segmente diferite,” a declarat șeful Porsche, Oliver Blume, citat de publicația Autocar. 

Blume consideră că unul dintre cele două modele sau chiar ambele ar putea fi “revizuite” pentru a nu exista o canibalizare a vânzărilor. 

Un viitor Panamera electric ar urma să fie bazat pe platforma PPE, aceeași arhitectură care va fi folosită și de versiunea electrică a SUV-ului Macan. 

Via Autocar

Comentarii (2)

  • Seriff
    Parca vad toti pestii si toti copiii de parlamentari (aia care dau legi cu interzis diesel) cum stau ei si sparg seminte in timp ce se incarca Porsche-ul la Kaufland
    10 1
  • Eu zic sa stam calmi, spartul semintelor si prima dragoste (dieselul, lasat pornit) "este" nemuritoare
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru