VW și Porsche cheamă în service 227.000 de mașini: probleme la airbag-uri și centurile de siguranță

de Paul Cosma
Joi, 19.09.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen și Porsche trebuie să cheme în service 227.000 de mașini din cauza unor probleme la airbag-uri și centurile de siguranță, potrivit presei germane. Sunt afectate modele precum Tiguan și Sharan (producție 2015), dar și 911, Boxster, Cayman și Panamera, produse între 2015 și 2016.

Autoritatea Federală de Transport din Germania (KBA) a transmis că mai multe modele din grupul Volkswagen au nevoie de un update software în cazul airbag-urilor.

Presa germană scrie că, în total, 227.000 de mașini de la Volkswagen și Porsche trebuie să ajungă în service pentru reparații din cauza unor probleme la airbag-uri și centurile de siguranță.

Afectate de recall sunt modele precum Tiguan și Sharan (producție 2015), dar și 911, Boxster, Cayman sau Panamera, produse între 2015 și 2016.

Volkswagen a invocat posibile probleme ce necesită un update al softului airbag-urilor. Un oficial de la Porsche a menționat că 23.500 de unități ar putea fi afectate de o problemă care tensionează centurile chiar și când mașinile nu sunt implicate într-un accident.

Via Reuters

Comentarii (3)

  • Fara alehas
    A inceput strangerea de fonduri ptr. premierea sefilor vag la sfarsit de an. Bravo !
    6 1
  • Ce s-au gandit: ba, daca gazele nu-i omoara, cu o centura si un airbag defect ar trebui sa se rezolve problema
    7 0
  • Ooooo... ma si speriasem, credeam ca e vorba de emisii...
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru