Service

Miercuri, 14 Iunie 2023 | Intern

Dacia înființează un parc de vehicule de înlocuire pentru clienții cu mașini imobilizate în service

Dacia a anunțat oficial înființarea primului său parc de vehicule de înlocuire. Noul serviciu este disponibil pentru clienții mărcii care au mașina personală imobilizată și aflată în service, iar Dacia are la dispoziție peste 100 de vehicule de curtoazie la nivel național.
Marti, 19 Iulie 2022 | General

STUDIU: Cum sunt fidelizați clienții service-urilor auto

Potrivit unui studiu realizat de Castrol în România, comunicarea și fiabilitatea sunt cei mai importanți factori în ceea ce privește fidelizarea clienților la un service auto. Studiul relevă faptul că 40% dintre clienți rămân fideli aceluiași service auto dacă sunt explicate lucrările și dacă sunt solicitați de service ca aceștia să aprobe lucrările înainte de a fi efectuate.
Sambata, 20 Noiembrie 2021 | Siguranta

Recall și la „case mai mari”: Rolls Royce recheamă în service 442 de mașini

Compania britanică Rolls Royce a inițiat o campanie de rechemare în service. Sunt vizate 442 de modele Phantom pentru o defecțiune a camerei de marșarier.
Luni, 01 Februarie 2021 | Industrie

Skoda cheamă în service peste 14.000 de unități Kodiaq şi Karoq: posibilă defecțiune la pedala de frână

Skoda cheamă în service peste 14.000 de exemplare Kodiaq și Karoq, după ce a depistat o posibilă defecțiune a pedalei de frână.
Marti, 24 Noiembrie 2020 | Industrie

General Motors cheamă în service 7 milioane de vehicule la nivel global: peste un miliard de dolari pentru înlocuirea airbag-urilor Takata

General Motors trebuie să cheme în service 7 milioane de vehicule la nivel global din cauza problemelor cu airbag-urile Takata, după ce autoritățile americane au respins cererea GM pentru evitarea acestui recall. Grupul estimează că operațiunile de înlocuire a airbag-urilor vor avea un cost de peste un miliard de dolari.
Joi, 06 August 2020 | Intern

Anchetă pe piața service-urilor auto: Consiliul Concurentei suspectează înțelegeri pentru prețurile reparațiilor și pieselor

Consiliul Concurenței a început o anchetă pe piața service-urilor auto pe baza unor suspiciuni că acestea au înțelegeri prin care au stabilit anumite prețuri pentru reparații și piese.
Joi, 16 Aprilie 2020 | Intern

Volkswagen România introduce noi servicii pentru clienți: preluarea și returnarea automobilelor la locuința sau sediul clienților și platformă online pentru rezervarea mașinilor noi

Volkswagen România a introdus un serviciu național pentru clienți de tip door-to-door. Acesta presupune preluarea mașinii de acasă sau de la sediul clientului pentru operațiuni de service. Totodată, a fost introdusă și o platformă online pentru rezervarea mașinilor noi.
Vineri, 10 Aprilie 2020 | Intern

Modificări la circulația persoanelor în timpul stării de urgență: șoferii au dreptul să se deplaseze pentru a cumpăra piese auto și pentru a repara mașinile

Șoferii au dreptul să cumpere mașini și să se deplaseze pentru a achiziționa piese auto și pentru a repara autovehicule, potrivit celei mai recente ordonanțe militare.
Miercuri, 08 Aprilie 2020 | Intern

Programe noi pentru clienții din România: Kia și Grupul BMW vor prelungi garanția vehiculelor

Kia și Grupul BMW au pregătit un nou serviciu pentru clienții din România: garanția vehiculelor care ar fi trebuit să expire în această perioadă va fi prelungită în mod automat. În cazul modelelor din cadrul grupului german, garanția va fi extinsă până în 31 mai, în timp ce pentru clienții Kia, garanția va fi prelungită până în 30 iunie.
Joi, 19 Septembrie 2019 | Industrie

VW și Porsche cheamă în service 227.000 de mașini: probleme la airbag-uri și centurile de siguranță

Volkswagen și Porsche trebuie să cheme în service 227.000 de mașini din cauza unor probleme la airbag-uri și centurile de siguranță, potrivit presei germane. Sunt afectate modele precum Tiguan și Sharan (producție 2015), dar și 911, Boxster, Cayman și Panamera, produse între 2015 și 2016.
Joi, 08 August 2019 | Industrie

Honda cheamă în service peste 200.000 de unități Accord: clienții chinezi s-au plâns că motorul pierde putere în anumite situații

Honda a anunțat un recall pentru peste 200.000 de unități Accord în China, după ce clienții au acuzat că motoarele pierd putere în anumite situații. Problema ar fi fost cauzată de intercooler, care ar reduce viteza motorului pentru a proteja vehiculul de un eventual incendiu.
Vineri, 12 Iulie 2019 | Intern

Costul manoperei pentru repararea mașinilor a crescut cu 28%: service-urile solicită tarife mai mari pentru Dacia decât pentru Volkswagen sau Skoda

Costul mediu al manoperei pentru repararea mașinilor pe baza RCA a fost de 882 lei la nivelul anului 2018, în creștere cu 28% comparativ cu 2017. Manopera pentru Dacia este mai mare decât pentru Volkswagen, Skoda sau Ford.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 17 Iunie 2019 | Industrie

Germania a cerut Opel un recall pentru modelele Adam și Corsa: emisiile motoarelor pe benzină ar fi fost peste limitele admise

Autoritățile germane au cerut Opel să cheme în service anumite exemplare Adam și Corsa, din cauză că motoarele pe benzină ale acestora ar fi depășit emisiile permise de lege, conform informațiilor publicate de Bild am Sonntag. Ordinul vizează 210.000 de mașini, dintre care 54.000 în Germania.
Marti, 12 Iunie 2018 | Industrie

Decizia autorităților germane în cazul emisiilor diesel Mercedes: 774.000 de vehicule din Europa vor fi chemate în service pentru actualizarea softului motoarelor

Daimler nu a reușit să risipească bănuielile autorităților din Germania cu privire la nivelul emisiilor diesel în cazul mai multor modele Mercedes. Prin urmare, nemții au primit ordin să cheme în service un total de 774.000 de mașini din Europa. Printre modelele care vor primi o actualizare a softului motoarelor se numără Clasa C, GLC și Vito.
Vineri, 25 Mai 2018 | Industrie

Mercedes trebuie să cheme în service 1.000 de exemplare Vito: autoritățile germane au găsit softuri care manipulau emisiile la motorul diesel de 1.6 litri

Grupul Daimler a primit ordin să cheme în service un număr de 1.000 de unități Mercedes Vito, după ce autoritatea germană KBA a descoperit unele softuri care manipulau emisiile în cazul motorului diesel de 1.6 litri.
Luni, 21 Mai 2018 | Industrie

Porsche va chema în service 60.000 de unități Cayenne și Macan în Europa: autoritățile germane au descoperit softuri care manipulau emisiile

Porsche va trebui să cheme în service circa 60.000 de exemplare ale SUV-urilor Cayenne și Macan în Europa, după ce autoritatea germană KBA a descoperit unele softuri ilegale care manipulau emisiile diesel.
Luni, 16 Aprilie 2018 | Industrie

Toyota România a chemat în service peste 1.600 de mașini: probleme la modelele echipate cu airbag Takata

Toyota a anunțat că, în luna martie a acestui an, au fost chemate în service 1.639 de autovehicule din România, din cauza problemelor la unitățile echipate cu airbag-urile Takata.
Joi, 12 Aprilie 2018 | Intern

Dacia Duster, chemată în service: 209 mașini ar putea fi afectate de o problemă care poate duce la desprinderea roților față

Dacia a chemat în service 209 exemplare ale modelului Duster, din cauza unei posibile probleme a butucului roții față. Defecțiunea poate provoca ”zgomote anormale și, în cazuri extreme, poate duce la detașarea roții”, dar acest lucru nu s-a întâmplat până acum, potrivit notificării trimise la ANPC.
Marti, 13 Martie 2018 | Intern

Mercedes cheamă în service peste 1.700 de mașini în România: posibile defecțiuni electrice care pot declanșa airbagul șoferului

Mercedes a anunțat că mai multe dintre modelele sale din segmentele compact și mediu vor fi chemate în service în România pentru defecțiuni electrice care pot duce la deschiderea airbagului șoferului.
Luni, 26 Februarie 2018 | Intern

Studiu de piață: peste 10% dintre șoferii români nu au mers cu mașina la o verificare în service de peste un an

Peste 10% dintre șoferii din România nu și-au verificat mașinile la service de peste un an, 1.6% dintre ei și-o repară singuri, iar 2% aleg întotdeauna cele mai ieftine piese de schimb, potrivit un studiu de piață.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Toyota, Nissan, Lotus, Mercedes-Benz, Fiat, Tesla, GM
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru