Skoda cheamă în service peste 14.000 de unități Kodiaq şi Karoq: posibilă defecțiune la pedala de frână

de Paul Cosma
Luni, 01.02.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Skoda cheamă în service peste 14.000 de exemplare Kodiaq și Karoq, după ce a depistat o posibilă defecțiune a pedalei de frână.

Grupul Volkswagen va efectua verificări la mai multe branduri, după ce Skoda a anunțat un recall ce vizează două modele din gama de SUV-uri.

Constructorul ceh a depistat o potențială problemă la pedala de frână pentru 14.000 de exemplare Kodiaq și Karoq. Rechemarea vizează mai multe țări, inclusiv 1.700 de unități din Cehia.

Toate mașinile implicate în recall sunt fabricate în 2020 și au transmisie automată, potrivit primelor informații. 

Oficialii Skoda avertizează că o problemă similară ar putea fi înregistrată şi la brandurile Audi, Seat şi Volkswagen, urmând să fie verificate peste 60.000 de vehicule pe plan global.

Skoda a raportat o scădere cu 19.1% a vânzărilor în 2020, pe fondul efectelor pandemiei de coronavirus şi a închiderii fabricilor. Skoda a livrat uşor peste un milion de vehicule anul trecut, faţă de 1.24 milioane unităţi în 2019. 

Via Agerpres

Comentarii (1)

  • Johnny
    Se pare ca au omis modelul kotkodaq
    19 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru