Volkswagen România introduce noi servicii pentru clienți: preluarea și returnarea automobilelor la locuința sau sediul clienților și platformă online pentru rezervarea mașinilor noi

de Cornel Șocariciu, Foto: Dreamstime
Joi, 16.04.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen România a introdus un serviciu național pentru clienți de tip door-to-door. Acesta presupune preluarea mașinii de acasă sau de la sediul clientului pentru operațiuni de service. Totodată, a fost introdusă și o platformă online pentru rezervarea mașinilor noi.

Volkswagen România introduce o serie de servicii noi dedicate clienților. Astfel, reprezentanții producătorul german din țară anunță lansarea unui program pentru preluarea și returnarea automobilelor la locuința sau sediul clienților.

Programul se desfășoară la nivel național și poate fi accesat online. Clienții pot opta pentru rezervări realizate fie pe site-ul partenerului de service, fie pe Carlog. În timpul preluării/reparării și livrării vehiculului, angajații vor fi echipați cu accesorii de protecție. În service, toate mașinile vor fi igienizate atât înainte, cât și după finalizarea lucrărilor programate.

Totodată, Volkswagen a introdus și o platformă online de rezervări. Prin intermediul acesteia, clienții pot verifica ofertele disponibile și pot intra în legătură cu distribuitorii autorizați.

După finalizarea rezervării, procesul de vânzare se va desfășura la reprezentanță, iar predarea mașinii se poate face la domiciliul clientului.

În urmă cu câteva săptămâni, atât Ford România, cât și Grupul BMW România au lansat servicii asemănătoare de preluare/predare fără interacțiune directă.

Comentarii (3)

  • Octavian
    A trebuit sa vina Corona ca sa se gandeasca la serviciul asta door-to-door. Am vazut intr-adevar ca si Ford se lauda de acum vreo 10 zile cu acest serviciu.

    Am simtit nevoia acestui serviciu si inainte de Corona. De cele mai multe ori nu aveam timp sa duc masina in service. Mi-ar fi placut sa vina cineva si sa o rezolve.

    Sper sa ii duca capul si sa pastreze si in continuare acest serviciu.
    4 0
  • Cand despagubeste VW Romania pe posesorii de masini pe care i-a pacalit cu emisiile de gaze?
    1 0
  • Clique
    @tng ... Never, piața noastră nu are nici o valoare pentru ei.
    Majoritatea se concentreaza la piețele mari, fiindcă acolo daca încep să piardă teren, au pus-o
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru