Ford România lansează campania #StaiAcasă și introduce un nou serviciu: preluarea și returnarea mașinii la locuința sau sediul clienților

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 01.04.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ford România a lansat campania #StaiAcasă și a introdus un nou serviciu pentru clienți. Acesta se numește "Door-to-door" și presupune preluarea mașinii de acasă sau de la sediul clientului pentru operațiuni de service. Serviciul este disponibil la nivel național.

Ford România a lansat campania #StaiAcasă, iar în cadrul acesteia a fost introdus și serviciul pentru clienți denumit "Door-to-door". Noul serviciu contra cost este disponibil la nivel național și presupune preluarea mașinii de acasă sau de la sediul clientului și retunarea acesteia de către consilierii de service Ford.

Fiecare client care apelează la acest serviciu va primi și un rezumat video despre operațiunile necesare prin intermediul aplicației Video Check. Astfel, clienții vor putea vedea și aproba lucrarea de service recomandată și costurile acesteia.

În timpul preluării/reparării și livrării vehiculului, angajații vor utiliza mănuși de unică folosință, mască de protecție și folii din plastic pentru volan și scaune. În același timp, elementele expuse atingerii vor fi dezinfectate ulterior cu agenți speciali aprobați de Ministerul Sănătății.

Campania #StaiAcasă a fost deja lansată în mai multe state europene, inclusiv Belgia, Cehia, Danemarca, Finlanda, Franța, Italia, Germania, Grecia, Ungaria, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, Spania, Suedia și Marea Britanie.

La începutul acestei săptămâni și Grupul BMW România a lansat un program asemănător.

Serviciul fără interacțiune directă între clienți și angajați lansat de grupul german este unul național, iar mașinile pot fi predate la service sau ridicate de la domiciliul clientului.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru