Ford Romania

Miercuri, 13 Martie | Modele noi

Ford F-150 a ajuns în România. Preț de pornire: 77.350 de euro

În cadrul unui eveniment dedicat lui Ford F-150, compania Proleasing Motors a anunțat debutul comercializării celui mai vândut model de pe piața americană, într-un parteneriat cu Hedin US Motors.
Miercuri, 07 Februarie | Modele noi

Am văzut pe viu noul Ford Puma: 5 lucruri pe care trebuie să le știi

Acesta este Ford Puma facelift, modelul produs la Craiova, care a devenit un best-seller european. Interiorul a fost modernizat, iar Puma primește multe tehnologii, menite să simplifice lucrurile pentru șofer.
Joi, 07 Decembrie 2023 | Intern

Ford: Începe livrarea primelor Transit Courier și Tourneo Courier produse la Craiova

Constructorul american de automobile anunță startul livrărilor primelor unități Transit Courier și Tourneo Courier, produse la uzina Ford Otosan de la Craiova. Acestea au plecat spre clienți din Europa și Turcia.
Luni, 13 Martie 2023 | Intern

Un tren încărcat cu automobile Ford, implicat într-un accident feroviar la Roșiorii de Vede

Un marfar încărcat cu automobile Ford a deraiat, în această dimineață, la intrarea în stația Roșiori Nord. Potrivit reprezentanților Ford, toate vehiculele aflate în tranzit fac obiectul asigurărilor.
Joi, 23 Iunie 2022 | Industrie

Comisia Europeană și-a dat acceptul pentru preluarea Ford România de către Ford Otosan

Comisia Europeană a aprobat, oficial, preluarea Ford România de către Ford Otosan. Transferul de proprietate al uzinei de la Craiova către Ford Otosan a fost anunțat încă din luna martie și face parte din planurile de reorganizare ale constructorului american.
Vineri, 11 Martie 2022 | Industrie

Divizia Ford Europa nu va mai fi o entitate separată. Schimbările vor afecta și uzina de la Craiova

Divizia Ford Europa, care se ocupă exclusiv de construirea și comercializarea de vehicule pe Bătrânul Continent, nu va mai fi o entitate proprie, începând cu anul viitor. Și subsidiara Ford România va suferi schimbări.
Marti, 13 Aprilie 2021 | Intern

Puma, cel mai bine vândut model Ford în primul trimestru în România

Ford România anunță că Puma a fost cel mai bine vândut model al companiei, în primul trimestru din 2021.
Vineri, 12 Martie 2021 | Intern

Ford a produs 1.5 milioane de motoare EcoBoost la uzina din Craiova

Ford România anunță atingerea pragului de 1.5 milioane de motoare EcoBoost de un litru fabricate la uzina din Craiova, de la lansarea producției acestuia în 2012.
Joi, 18 Februarie 2021 | Intern

Prima femeie care va conduce fabrica Ford de la Craiova: Josephine Payne preia atribuțiile de la 1 aprilie

Ford România anunță numirea unui nou președinte și director general al fabricii de la Craiova, începând cu 1 aprilie 2021. Josephine Payne îl va înlocui pe Ian Pearson, care se va retrage din activitatea profesională după 31 de ani petrecuți în cadrul Ford.
Joi, 21 Ianuarie 2021 | Intern

Ford România recheamă în service modelul Kuga PHEV din cauza bateriei care ar putea lua foc

Versiunea cu propulsie plug-in hybrid a actualui Ford Kuga este afectată de un recall. Rechemarea se face din cauza riscului declanșării unui incendiu cauzat de baterie. Ford România a demarat deja campania de recall.
Vineri, 11 Decembrie 2020 | Intern

Producția auto națională în primele 11 luni: Dacia raportează o scădere de peste 26%, iar Ford înregistrează o creștere de aproape 31%

Uzina Dacia de la Mioveni și fabrica Ford de la Craiova au produs 48.208 mașini noi în luna noiembrie. În primele 11 luni ale anului, în cele două fabrici au fost asamblate aproape 405.000 de mașini, în scădere cu peste 10% comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut.
Miercuri, 22 Iulie 2020 | Intern

Uzina Ford de la Craiova va avea o nouă linie de presaj: mai multe componente vor fi produse local în loc să fie importate din Europa

Ford va investi 30 de milioane de dolari într-o nouă linie de presaj la uzina de la Craiova, care va produce astfel local mai multe componente auto. Uzina a revenit în iulie la programul în trei schimburi.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 01 Iulie 2020 | Intern

Ford România va renunța la o parte dintre angajații cu contracte pe perioadă determinată: decizia a fost luată din cauza cererii scăzute pentru mașini

Ford România a anunțat că va renunța la unii dintre angajații cu contracte de muncă pe perioadă determinată, ca urmare a cererii scăzute de mașini de pe piețele din Vestul Europei.
Miercuri, 08 Aprilie 2020 | Intern

Ford România și Fundația Ion Țiriac au achiziționat un aparat de testare pentru COVID-19 pentru Spitalul de Urgență din Craiova

Ford România și Fundația Ion Țiriac au achiziționat un aparat de testare pentru COVID-19 pentru Spitalul de Urgență din Craiova. De asemenea, Ford va trimite alimente de bază pentru 400 de persoane vârstnice.
Miercuri, 01 Aprilie 2020 | Intern

Ford România lansează campania #StaiAcasă și introduce un nou serviciu: preluarea și returnarea mașinii la locuința sau sediul clienților

Ford România a lansat campania #StaiAcasă și a introdus un nou serviciu pentru clienți. Acesta se numește "Door-to-door" și presupune preluarea mașinii de acasă sau de la sediul clientului pentru operațiuni de service. Serviciul este disponibil la nivel național.
Luni, 30 Martie 2020 | Intern

Ford România lansează un program online de conducere preventivă pentru elevii craioveni: parteneriat cu Napoca Rally Academy

Ford România anunță lansarea online a programului său de conducere preventivă pentru elevii craioveni, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Dolj și Napoca Rally Academy. Campania Ford Driving Skills for Life se adresează tinerilor șoferi, în special celor cu vârsta cuprinsă între 18 și 24 de ani, aceasta fiind categoria cea mai expusă la accidente, ca urmare a lipsei de experiență la volan.
Vineri, 27 Martie 2020 | Intern

Ford România se retrage din Asociația Producătorilor și Importatorilor de Automobile: decizia intră în vigoare de la 1 aprilie

Ford România a anunțat că se retrage din Asociația Producătorilor și Importatorilor de Automobile (APIA) începând din 1 aprilie. Dacia a luat o decizie similară în urmă cu trei ani.
Marti, 11 Februarie 2020 | Intern

Ford estimează record de producție la Craiova în 2020: 1.000 de unități Puma și EcoSport pe zi

Ford România a anunțat că fabrica de la Craiova va atinge în 2020 un record al volumului de asamblare zilnic: peste 1000 de unități Puma și EcoSport, astfel că o mașină este produsă la fiecare 67 de secunde. Noul Puma va fi exportat, în premieră, și în Australia.
Joi, 24 Octombrie 2019 | Industrie

Noile tehologii schimbă industria auto: "Mașinile vor deveni mai scumpe, iar oamenii nu vor mai avea mașini în proprietate"

Președintele Ford România anticipează o creștere a prețurilor pentru mașini din cauza noilor tehnologii introduse, iar acest lucru va conduce la o popularizare a serviciilor de car-sharing în detrimentul proprietății individuale.
Joi, 01 August 2019 | Intern

Ford România anticipează că vânzările lui Ecosport vor crește și după lansarea lui Puma: "Sunt modele complementare, nu concurente"

Ford România anticipează că vânzările lui Ecosport vor continua să crească și după lansarea pe piață a noului SUV Puma, întrucât cele două modele sunt complementare în gama constructorului american.

Tag-uri similare

Ford, Romania, Craiova, Ford Romania, fabrica Ford, Ford Motor Company, Fabrica Ford Craiova, Stephen Odell, John Fleming
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru