Feedback

Ford Romania

Miercuri, 01 Iulie | Intern

Ford România va renunța la o parte dintre angajații cu contracte pe perioadă determinată: decizia a fost luată din cauza cererii scăzute pentru mașini

Ford România a anunțat că va renunța la unii dintre angajații cu contracte de muncă pe perioadă determinată, ca urmare a cererii scăzute de mașini de pe piețele din Vestul Europei.
Miercuri, 08 Aprilie | Intern

Ford România și Fundația Ion Țiriac au achiziționat un aparat de testare pentru COVID-19 pentru Spitalul de Urgență din Craiova

Ford România și Fundația Ion Țiriac au achiziționat un aparat de testare pentru COVID-19 pentru Spitalul de Urgență din Craiova. De asemenea, Ford va trimite alimente de bază pentru 400 de persoane vârstnice.
Miercuri, 01 Aprilie | Intern

Ford România lansează campania #StaiAcasă și introduce un nou serviciu: preluarea și returnarea mașinii la locuința sau sediul clienților

Ford România a lansat campania #StaiAcasă și a introdus un nou serviciu pentru clienți. Acesta se numește "Door-to-door" și presupune preluarea mașinii de acasă sau de la sediul clientului pentru operațiuni de service. Serviciul este disponibil la nivel național.
Luni, 30 Martie | Intern

Ford România lansează un program online de conducere preventivă pentru elevii craioveni: parteneriat cu Napoca Rally Academy

Ford România anunță lansarea online a programului său de conducere preventivă pentru elevii craioveni, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Dolj și Napoca Rally Academy. Campania Ford Driving Skills for Life se adresează tinerilor șoferi, în special celor cu vârsta cuprinsă între 18 și 24 de ani, aceasta fiind categoria cea mai expusă la accidente, ca urmare a lipsei de experiență la volan.
Vineri, 27 Martie | Intern

Ford România se retrage din Asociația Producătorilor și Importatorilor de Automobile: decizia intră în vigoare de la 1 aprilie

Ford România a anunțat că se retrage din Asociația Producătorilor și Importatorilor de Automobile (APIA) începând din 1 aprilie. Dacia a luat o decizie similară în urmă cu trei ani.
Marti, 11 Februarie | Intern

Ford estimează record de producție la Craiova în 2020: 1.000 de unități Puma și EcoSport pe zi

Ford România a anunțat că fabrica de la Craiova va atinge în 2020 un record al volumului de asamblare zilnic: peste 1000 de unități Puma și EcoSport, astfel că o mașină este produsă la fiecare 67 de secunde. Noul Puma va fi exportat, în premieră, și în Australia.
Joi, 24 Octombrie 2019 | Industrie

Noile tehologii schimbă industria auto: "Mașinile vor deveni mai scumpe, iar oamenii nu vor mai avea mașini în proprietate"

Președintele Ford România anticipează o creștere a prețurilor pentru mașini din cauza noilor tehnologii introduse, iar acest lucru va conduce la o popularizare a serviciilor de car-sharing în detrimentul proprietății individuale.
Joi, 01 August 2019 | Intern

Ford România anticipează că vânzările lui Ecosport vor crește și după lansarea lui Puma: "Sunt modele complementare, nu concurente"

Ford România anticipează că vânzările lui Ecosport vor continua să crească și după lansarea pe piață a noului SUV Puma, întrucât cele două modele sunt complementare în gama constructorului american.
Vineri, 29 Martie 2019 | Intern

Ford a produs un milion de motoare 1.0 EcoBoost la uzina din Craiova: performanța a fost atinsă în șapte ani

Ford a atins pragul de un milion de motoare EcoBoost de 1.0 litri produse la uzina din Craiova la șapte ani de la lansarea acestei unități de propulsie.
Joi, 13 Aprilie 2017 | Industrie

Ford sărbătorește 104 ani de la inaugurarea primei sale linii de productie

Ford este al doilea constructor auto care a gândit o linie de producție și a scăzut astfel timpul de producție al lui Model T de la 12 ore la numai 93 de minute.
Marti, 09 August 2016 | Modele noi

A treia oară e cu noroc: Ford mai pregătește un facelift pentru Ecosport, SUV-ul care se va produce la Craiova

Ford are nevoie de o justificare financiară serioasă pentru a produce actualul Ecosport la Craiova. Prin urmare, micul SUV va primi din nou un facelift pentru a impulsiona vânzările europene.
Joi, 04 Februarie 2016 | Intern

Ford va renunţa la unele modele în Europa şi pregăteşte plecări voluntare, dar fabrica de la Craiova nu va fi afectată

Ford este decisă să renunţe la comercializarea unor modele în Europa şi va face restructurări de personal, însă fabrica de la Craiova nu va fi afectată de acest program, potrivit oficialilor mărcii americane.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 10 Decembrie 2015 | Intern

Ambasadorul SUA, în vizită la fabrica Ford de la Craiova: “O infrastructură mai bună ar determina Ford să investească mai mult în producţia din România"

Hans Klemm, ambasadorul Statelor Unite la Bucureşti, a dezvăluit că Ford ia în considerare o nouă investiţie majoră în fabrica pe care o deţine la Craiova, dacă autorităţile române vor construi o autostradă spre Piteşti.
Marti, 03 Noiembrie 2015 | Intern

Ford România vrea să vândă 800 de maşini Ecosport în 2016 şi exportă motoare Ecoboost în India

Fabrica Ford de la Craiova a început să exporte motoare Ecoboost în India. Americanii îşi propun să vândă în 2016 în România 800 de exemplare ale SUV-ului de clasă mică Ecosport.
Vineri, 03 Aprilie 2015 | Intern

Un italian va conduce biroul Ford România. Între timp, Ford acuză infrastructura: "Pierdem până la 80 de euro per maşină la transport din cauza drumurilor"

Valerio Brenciaglia îi ia locul lui Zoltan Brassai la conducerea Ford România. Cei doi manageri au discutat astăzi cu jurnaliştii şi au enumerat problemele pe care al doilea constructor auto al ţării le are: infrastructura e la pământ, iar Dacia e avantajată de programul Rabla.
Vineri, 19 Decembrie 2014 | Intern

Preţuri Ford Mondeo în România: noua generaţie a modelului de clasă medie pleacă de la 24.300 de euro

Ford a anunţat astăzi preţurile noii generaţii Mondeo pe piaţa din România. Cea mai ieftină versiune disponibilă la momentul actual pleacă de la 24.300 de euro cu TVA inclus şi are un motor 1.5 EcoBoost de 160 CP.
Miercuri, 19 Noiembrie 2014 | Intern

Ford Craiova vrea să renunţe la 680 de angajaţi implicaţi direct în producţie

Ford România implementează un program de părăsire voluntară a locurilor de muncă pentru 680 de angajaţi de la fabrica din Craiova. Ford vrea să folosească în mod optim forţa de muncă de la uzina din Bănie până când aceasta va primi un model în fabricaţie pe care să-l producă la foc continuu.
Vineri, 05 Septembrie 2014 | Intern

Noul Ford Mondeo a fost prezentat în avanpremieră în România

Noul Ford Mondeo a fost prezentat în premieră în România cu ocazia Raliului Iaşiului, eveniment susţinut de către Ford România prin dealerul Ati Motors Holding.
Joi, 03 Aprilie 2014 | Intern

Ford Craiova va opri producţia pentru 17 zile în următoarele două luni

Fabrica Ford din Craiova va opri producţia pentru mai multe zile în decursul următoarelor două luni pentru a-şi regla stocurile în raport cu cererea pentru B-Max. Secţia de producţie motoare nu are nicio pauză planificată.
Miercuri, 19 Februarie 2014 | Intern

Ford opreşte din nou producţia Uzinei de la Craiova în martie şi aprilie

Ford va opri producţia Uzinei de la Craiova pentru mai multe zile în lunile martie şi aprilie. Va fi afectată doar Secţia de Operaţiuni Vehicule, nu şi cea care produce motoarele Ecoboost.

Tag-uri similare

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru