Puma, cel mai bine vândut model Ford în primul trimestru în România

de Paul Cosma
Marti, 13.04.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ford România anunță că Puma a fost cel mai bine vândut model al companiei, în primul trimestru din 2021.

Conform datelor publicate de DRPCIV, Ford România a înregistrat o cotă de piață de 10,88% în primele 3 luni din 2021, în creștere cu 3,94 puncte procentuale comparativ cu aceeași perioadă din 2020.

În ceea ce privește autoturismele, cel mai bine vândut model a fost Puma, anunță oficialii Ford. În primele 3 luni din 2021, 648 de unități Puma au fost înmatriculate, în comparație cu 94 în aceeași perioadă a anului trecut.

Topul celor mai bine vândute modele Ford în primele 3 luni din 2021 e condus detașat de Puma, urmat de Ford Focus, cu 436 unități înmatriculate și o cotă de 10.48% din segmentul mașinilor compacte și Ford Kuga, cu 9.9% din cota segmentului small utility.

Cea mai vândută motorizare Ford Puma din primul trimestru al acestui an este cea de 1.0 mild hybrid 125 CP, cu nivelul de echipare Titanium și în culoarea “Desert Island”.

Ford Puma este produs exclusiv la fabrica din Craiova începând cu a doua jumătate a anului 2019. Din 2020 i s-a alăturat și varianta Ford Performance a modelului, Ford Puma ST, cel mai puternic autovehicul produs vreodată în România.

Via Ford România

Comentarii (3)

  • ACE - Craiova
    Iar in U.K. (in special) dar si in alte tari din Europa ocupa lunar o pozitie fruntasa la vanzari, in segmentul lui.

    BRAVOS FORD!!!! Mult succes in continuare!!!!
    15 7
  • @ACE - Craiova
    mai lasa-ne cu patriotismul asta local de 2 bani, am inteles, esti oltean si normal ca-ti place Pu*a, ia-ti-o tu, dar pe noi restul lasa-ne ca ne-ai innebunit..

    cei care am avut sau testat si alte masini in afara de ford si dacia ne-am convins ca astea 2 sunt doar niste coji de unica folosinta, facute prost, pe ieftineala, cu rugina in standard.

    masini adevarate in ziua de azi mai gasim doar la japonezi si la nemti, cam in ordinea asta.
    23 31
  • Te-as fi crezut daca nu incheiai cu "masini doar la nemti".
    13 13

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru