Ford Motor Company

Luni, 30 Martie 2015 | Concepte

Lincoln Continental Concept prefaţează viitorul mărcii americane

Ford Motor Company pregăteşte o nouă navă amiral pentru gama Lincoln. Aceasta se numeşte Continental Concept şi primeşte o versiune de serie în 2016.
Miercuri, 22 Octombrie 2014 | Intern

Ford investeşte o jumătate de milion de dolari pentru a îmbunătăţi viaţa comunităţii din Craiova

Ford încearcă să ofere şi altceva în afară de locuri de muncă populaţiei din Craiova. Constructorul american promite 500.000 de dolari care să îmbunătăţească viaţa oamenilor din zonă.
Miercuri, 04 Septembrie 2013 | Feature

POVEŞTI AUTO: Omul-maşină

În acest an se împlinesc 150 de ani de la naşterea lui Henry Ford, omul care a pus America pe roţi şi a inventat producţia de masă în industria auto.
Luni, 14 Ianuarie 2013 | Modele noi

Ford Kuga primeşte un "frate" premium: Lincoln MKC

Americanii de la Ford au dezvoltat un nou concept Lincoln pe platforma lui Ford Kuga. Vorbim despre MKC, un potenţial rival al lui Mercedes-Benz GLK, destinat pieţei americane.
Miercuri, 12 Decembrie 2012 | General

Strănepotul lui Henry Ford a cumpărat cel mai vechi model Ford din lume

Bill Ford, director executiv al Ford şi strănepotul fondatorului mărcii americane, a cumpărat cel mai vechi automobil Ford din lume, un Model A din 1903.
Vineri, 07 Decembrie 2012 | Feature

Cine cu cine colaborează în industria auto? Ghidul complet al parteneriatelor

Cine cu cine colaborează în industria auto? Care sunt alianţele şi parteneriatele care permit marilor constructori să producă maşini în mod eficient? Iată ghidul parteneriatelor din industria auto.
Miercuri, 11 August 2010 | Intern

OFICIAL: Ford B-Max va fi produs la Craiova începând cu 2011

Oficialii Ford ne-au anunţat că proiectul Craiova va fi lansat abia în 2013, iar producţia noului model de segment B va începe în septembrie 2011.

Tag-uri similare

Ford, Romania, Craiova, Ford Romania, fabrica Ford, Ford Motor Company, Fabrica Ford Craiova, Stephen Odell, John Fleming
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru