Stephen Odell

Marti, 17 Septembrie 2013 | Modele noi

Ford vrea să lanseze 25 de modele şi versiuni noi în Europa în următorii cinci ani

Ford pregăteşte o campanie ofensivă pe piaţa din Europa, care vizează lansarea a 25 de noutăţi în următorii cinci ani. Faţă de planul din 2012, proiectul implică zece lansări noi.
Miercuri, 28 August 2013 | Industrie

Şeful Ford: "Piaţa din Europa are nevoie de cinci sau şase ani să se refacă"

Stephen Odell, CEO-ul Ford of Europe, estimează că piaţa auto din Europa îşi va reveni în cinci sau în şase ani, titrează Automotive News. Odell spune că sunt semne de revenire încă de la jumătatea anului curent.
Vineri, 12 Iulie 2013 | Industrie

Şeful Ford Europe: "Producţia de maşini noi din Europa încă depăşeşte cererea"

Stephen Odell, şeful Ford of Europe, spune că scăderile în producţie operate de producătorii de automobile din Europa nu sunt suficiente, cererea fiind la un nivel semnificativ mai scăzut decât producţia.
Marti, 14 Februarie 2012 | Intern

Prima reclamă pentru Ford B-Max se filmează într-un Mall din Bucureşti

Ford a ales să filmeze primul spot de promovare al noului B-Max într-un centru comercial din Bucureşti. Monovolumul, ce va fi produs la Craiova, este aşteptat să debuteze în premieră mondială în 27 februarie la Barcelona.
Miercuri, 11 August 2010 | Intern

OFICIAL: Ford B-Max va fi produs la Craiova începând cu 2011

Oficialii Ford ne-au anunţat că proiectul Craiova va fi lansat abia în 2013, iar producţia noului model de segment B va începe în septembrie 2011.

Tag-uri similare

Ford, Romania, Craiova, Ford Romania, fabrica Ford, Ford Motor Company, Fabrica Ford Craiova, Stephen Odell, John Fleming
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru