Prima reclamă pentru Ford B-Max se filmează într-un Mall din Bucureşti

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 14.02.2012
Ford a ales să filmeze primul spot de promovare al noului B-Max într-un centru comercial din Bucureşti. Monovolumul, ce va fi produs la Craiova, este aşteptat să debuteze în premieră mondială în 27 februarie la Barcelona.

Pe măsură ce ne apropiem de lansarea oficială a noului Ford B-Max, tot mai mulţi ochi se îndreaptă către România, acolo unde monovolumul de clasă mică va fi produs, la uzina din Craiova. Deşi foarte puţini ştiu, B-Max a ajuns deja în ţara noastră şi se plimbă nestingherit prin Capitală, mai exact printr-un complex comercial din Bucureşti.

Divizia de marketing şi promovare a Ovalului Albastru a decis să filmeze în AFI Palace Cotroceni primul spot publicitar al noului monovolum produs la Craiova. Prilej cu care, contul de Facebook al constructorului a şi publicat o serie de imagini surprinse în spatele camerei de luat vederi, printre membrii echipei. Puse cap la cap, fotografiile ne oferă o idee despre cum va arăta primul spot B-Max.

În ceea ce priveşte lansarea mondială, ea nu va avea loc la Geneva. Deşi toţi îl aşteptau pentru prima dată în cadrul salonului elveţian, B-Max va fi expus publicului mult mai devreme, mai exact în 27 februarie, în cadrul Congresului Mondial al Comunicaţiilor Mobile, desfăşurat la Barcelona.

Debutul, o premieră în istoria evenimentului spaniol, va fi deschis de Bill Ford, preşedintele executiv Ford Motor Company.

Motivul pentru care americanii au fixat la Barcelona debutul mondial este acela că B-Max înglobează cel mai avansat pachet tehnologic din segmentul său.

Stephen Odell, preşedinte şi CEO Ford Europa, a lămurit decizia: "Prezentarea modelului B-Max în cadrul Congresului Mondial al Comunicaţiilor Mobile subliniază importanţa tehnologiei pentru clienţi şi pentru Ford. B-Max va ridica ştacheta vehiculelor de talie mică din Europa, combinând tehnologia şi ingineria de top într-un cadru compact."

Comentarii (4)

  • SUPER!
    Azi se va pomeni sa ma duc la AFI (scoala e iar inchisa!), poate zaresc masina acolo:).
    1 8
  • Bogdan
    Au dat zapada
    L-au facut alora curat in parcare.
    5 1
  • dap
    foarte reusit forduletul asta!
    10 14
  • In principiu mi se pare chiar frumoasa, si sper sa aiba succes, sa mai adauge si masinuta asta un plus la tara noastra saraca.
    11 8

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru