Prima femeie care va conduce fabrica Ford de la Craiova: Josephine Payne preia atribuțiile de la 1 aprilie

de Paul Cosma
Joi, 18.02.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ford România anunță numirea unui nou președinte și director general al fabricii de la Craiova, începând cu 1 aprilie 2021. Josephine Payne îl va înlocui pe Ian Pearson, care se va retrage din activitatea profesională după 31 de ani petrecuți în cadrul Ford.

Schimbări de management la Ford România. Șeful fabricii de la Craiova se va retrage din companie în acest an. Constructorul american anunță că Ian Pearson va fi înlocuit de Josephine Payne începând cu data de 1 aprilie 2021. Astfel, Josephine Payne va deveni prima femeie care va prelua șefia uzinei Ford de la Craiova.

Ian Pearson a condus fabrica Ford Craiova începând cu 1 martie 2018. Primul său rol la fabrica din Craiova l-a avut, însă, în 2011, atunci când a fost numit în funcția de Director al Uzinei de Producție Motoare.

Josephine Payne are peste 29 de ani de experiență în domeniul producției și ingineriei și face parte din echipa Ford din 1991. În martie 2018, Josephine Payne a venit în România de la Fabrica Dagenham din Marea Britanie și a preluat aici conducerea Uzinei de Producție Motoare din Craiova de la spaniolul Jaime Ortiz-Canavate.

Din septembrie 2020, ea a preluat funcția de Assistant Plant Manager al Uzinei din Craiova, conducând echipa de producție a vehiculelor din Craiova.

Începând cu 1 aprilie, Dan Ghirisan, care lucrează în prezent ca Launch Manager (Manager Lansare Produse) la Ford Craiova, va fi numit Assistant Plant Manager, în locul lui Josephine Payne.

Via Ford România

 

 

Comentarii (11)

  • inexorabil
    M-hm! Bun aşa. Cine a recomandat-o? “Vocea şi talentul” ei sau “tendinţili”(corecte politic) vremurilor?
    37 17
  • frumoasa ca fordu puma
    37 11
  • ACE - Craiova
    Mult succes in continuare cu fabrica FORD din Craiova!

    Asteptam si variantele Puma PHEV si BEV, cat mai curand!
    35 4
  • @inexo
    Ford fiind o companie listata la bursa este perfect transparenta si actionarii au un cuvant hotarator in alegerea board-ului de conducere. Acestia isi aleg cu grija managerii de fabrici pentru ca atunci cand un manager greseste zboara din post. Cu siguranta tipa are experienta si rezultate si a trecut toate evaluarile si probele la care a fost supusa, altfel nu ajungea aici.
    Ca in Romania se intampla si altfel, vedem asta prin prisma rezultatelor economice ale acestei tari. Insa in lumea civilizata nu se intampla asa si este o greseala sa fim suspiciosi.
    19 8
  • Chair m-as fi mirat masculii macho ai comentariilor sa nu reactioneze prompt. La cratita cu ea, nu-i asa? Bosorogi obositi si frustrati!

    Bravo Josephine, calca-i tare pe icre cu tocul!
    12 30
  • Incep sa am asteptari din ce in ce mai scazute de la comentariile de pe automarket, si astfel de articole scot la lumina uratul adevar.
    Nu comentariile cu teorii ale conspiratiei, cu declaratii razboinice impotriva stiintei si concluziilor stiintifice mainstream, puseurile rasiste sau misogine ma ingrozesc, ci sustinerea pe care o au prin voturi. Si desi credeam ca vorbim despre elemente izolate (desi foarte vocale) se pare ca asta este parerea majoritatii.
    5 19
  • inexorabil
    Întotdeauna te-am privit ca pe unul dintre (e-)sofiştii acestui site, verzuiule.

    QED: noi, “non-ştiinţificii” sau mai degrabă “anti-ştiinţificii”, conştientizăm perfect truismul conform căruia M.A.I. şi, de asemenea, sistemele şi subsistemele maşinilor “clasice” reprezintă rezultatele (se subînţelege: fructuoase) muncii de cercetare ştiinţifică şi, în consecinţă elementară, ne înclinăm, cu profund respect, în faţa tuturor corifeilor de pe frontul tehnic al automobilului!!! Aşadar, a căzut ca un castel de nisip insinuarea voastră net maliţioasă, menită să inducă în eroare slăbuţii de înger.

    La urma urmei, nici n-aş nădăjdui vreodată să apară vreo “cută” în acest traseu liniar straşnic de invariabil şi fabulos de previzibil al tău/vostru.

    Ceea ce nu vreţi voi, deposedaţii de irisuri în mod…ireversibil, nici în ruptul capului să acceptaţi este că tot mai multor oameni (obişnuiţi) încep să li se deschidă ochii minţii, pe care îndrăcita “mainstream media” a primit ordinul primordial nu numai să-i închidă, ci să se şi asigure că rămân închişi pe vecie…Aceeaşi sursă de (dez)informare, care poate fi calificată drept “chintesenţă de mizerii de la creştet până-n talpă” (Eminescu), le-a inoculat idolatrilor EMOL (pe care, apropo, ei n-o numesc aşa, ci…“civilizaţia occidentală” sau “democraţia liberală”) sintagma pseudo-persuasivă (eminamente şablonardă) “teoria conspiraţiei”, astfel încât s-o aplice, în mod reflex (căţeluşii lui Pavlov, de!), ORICĂREI tentative (evident, din afara Sistemului) de a pătrunde în templul misterelor strict ferecate, dar care, vorba aceea, “fac pământul să se învârtă”. Numai că temerarii nu se vor simţi niciodată descurajaţi de această efervescenţă de sifon, proprie posesorilor unor mijloace intelectuale foarte precare (paradoxal, chiar studii peste studii, recunoscute oficial, să fi acumulat aceştia! – păi, ştiţi poezia: “Cu prostul care n-are şcoală/Te lupţi puţin şi-ai câştigat/Dar duci o luptă colosală/Cu prostul care are şcoală!”). Fiindcă zombii-standard sunt incapabili, prin legea firii, să îndeplinească rolul de parteneri de dialog! Nu, tati, ei apelează numaidecât la arsenalul lor (prin definiţie limitat şi firav) de justificări, lozinci şi etichete, care nici măcar nu le aparţin, drept creaţii originare/originale (deci nu-şi pot revendica paternitatea lor), ci au fost întocmite de “eminenţele cenuşii” care constituie punţile de comunicare dintre centrul Puterii oculte şi numeroasele ei guri de tun propagandistice, printre care şi “gras” finanţatele ONG-uri (pe şest privat sau, fără nicio jenă, direct de la bugetul de stat, recte paraziţii şi viperele anti-Dreapta de la GDS). Şi îndeosebi feriţi-vă cu orice preţ de influenţa realmente demonică a lui “Open society”, care năruie suflete din cauza fascinaţiei pur umaniste.
    13 0
  • inexorabil
    Mulţumesc redacţiei pentru promptitudine!
    6 0
  • inexorabil
    Daţi-mi voie să inserez nişte rânduri pe care le-am “pescuit” de pe FB (voi proteja identitatea autorului) :

    “SCLAVIA MENTALĂ este forma cea mai înşelătoare care creează iluzia libertăţii ce te face, pe de-o parte, să ai încredere, să-l iubeşti şi să-l aperi pe asupritor, iar pe de altă parte să-ţi faci duşmani din acele persoane care vor să-ţi deschidă ochii şi să te elibereze de grava eroare în care te afli!”.

    Ce concluzie vă tentează să trageţi? Că m-am inspirat de la dânsul sau invers? Magnum argumentum: textul respectiv mi-a parvenit recent, iar eu scriu pe aceeaşi temă de ani de zile…Nu pot însă decât să mă bucur pentru gândirea funcţională, liberă şi curajoasă a compatriotului nostru! Şi să-mi doresc, totodată, să fie zămislite cât mai multe şi cât mai dese asemenea mostre de PERSONALITATE.
    13 0
  • Semnul mirarii!
    Cand defilezi cu edik ca stindard al "stiintei si concluziilor stiintifice mainstream" sa nu te astepti la altceva. Progresisti de pe aici nu sunt nimic mai mult decat niste id.. utili incapabili sa gandeasca cu propriul creier.
    Iaca asa am ajuns fan inexorabil, ca alternativa e mult mai groaznica.

    Pana una alta vad ca scorul e 3-2 pentru fata asta, deci? Despre ce pusee misogine vorbesti? Iar rasism? Unde vezi asta pe site-ul asta? Ai probleme baiete. Razboiul psihologic te-a doborat. treci in spate.
    6 0
  • mircea badea
    mda, au catzu-ito...
    10 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru