Ford Romania

Vineri, 29 Martie 2019 | Intern

Ford a produs un milion de motoare 1.0 EcoBoost la uzina din Craiova: performanța a fost atinsă în șapte ani

Ford a atins pragul de un milion de motoare EcoBoost de 1.0 litri produse la uzina din Craiova la șapte ani de la lansarea acestei unități de propulsie.
Joi, 13 Aprilie 2017 | Industrie

Ford sărbătorește 104 ani de la inaugurarea primei sale linii de productie

Ford este al doilea constructor auto care a gândit o linie de producție și a scăzut astfel timpul de producție al lui Model T de la 12 ore la numai 93 de minute.
Marti, 09 August 2016 | Modele noi

A treia oară e cu noroc: Ford mai pregătește un facelift pentru Ecosport, SUV-ul care se va produce la Craiova

Ford are nevoie de o justificare financiară serioasă pentru a produce actualul Ecosport la Craiova. Prin urmare, micul SUV va primi din nou un facelift pentru a impulsiona vânzările europene.
Joi, 04 Februarie 2016 | Intern

Ford va renunţa la unele modele în Europa şi pregăteşte plecări voluntare, dar fabrica de la Craiova nu va fi afectată

Ford este decisă să renunţe la comercializarea unor modele în Europa şi va face restructurări de personal, însă fabrica de la Craiova nu va fi afectată de acest program, potrivit oficialilor mărcii americane.
Joi, 10 Decembrie 2015 | Intern

Ambasadorul SUA, în vizită la fabrica Ford de la Craiova: “O infrastructură mai bună ar determina Ford să investească mai mult în producţia din România"

Hans Klemm, ambasadorul Statelor Unite la Bucureşti, a dezvăluit că Ford ia în considerare o nouă investiţie majoră în fabrica pe care o deţine la Craiova, dacă autorităţile române vor construi o autostradă spre Piteşti.
Marti, 03 Noiembrie 2015 | Intern

Ford România vrea să vândă 800 de maşini Ecosport în 2016 şi exportă motoare Ecoboost în India

Fabrica Ford de la Craiova a început să exporte motoare Ecoboost în India. Americanii îşi propun să vândă în 2016 în România 800 de exemplare ale SUV-ului de clasă mică Ecosport.
Vineri, 03 Aprilie 2015 | Intern

Un italian va conduce biroul Ford România. Între timp, Ford acuză infrastructura: "Pierdem până la 80 de euro per maşină la transport din cauza drumurilor"

Valerio Brenciaglia îi ia locul lui Zoltan Brassai la conducerea Ford România. Cei doi manageri au discutat astăzi cu jurnaliştii şi au enumerat problemele pe care al doilea constructor auto al ţării le are: infrastructura e la pământ, iar Dacia e avantajată de programul Rabla.
Vineri, 19 Decembrie 2014 | Intern

Preţuri Ford Mondeo în România: noua generaţie a modelului de clasă medie pleacă de la 24.300 de euro

Ford a anunţat astăzi preţurile noii generaţii Mondeo pe piaţa din România. Cea mai ieftină versiune disponibilă la momentul actual pleacă de la 24.300 de euro cu TVA inclus şi are un motor 1.5 EcoBoost de 160 CP.
Miercuri, 19 Noiembrie 2014 | Intern

Ford Craiova vrea să renunţe la 680 de angajaţi implicaţi direct în producţie

Ford România implementează un program de părăsire voluntară a locurilor de muncă pentru 680 de angajaţi de la fabrica din Craiova. Ford vrea să folosească în mod optim forţa de muncă de la uzina din Bănie până când aceasta va primi un model în fabricaţie pe care să-l producă la foc continuu.
Vineri, 05 Septembrie 2014 | Intern

Noul Ford Mondeo a fost prezentat în avanpremieră în România

Noul Ford Mondeo a fost prezentat în premieră în România cu ocazia Raliului Iaşiului, eveniment susţinut de către Ford România prin dealerul Ati Motors Holding.
Joi, 03 Aprilie 2014 | Intern

Ford Craiova va opri producţia pentru 17 zile în următoarele două luni

Fabrica Ford din Craiova va opri producţia pentru mai multe zile în decursul următoarelor două luni pentru a-şi regla stocurile în raport cu cererea pentru B-Max. Secţia de producţie motoare nu are nicio pauză planificată.
Miercuri, 19 Februarie 2014 | Intern

Ford opreşte din nou producţia Uzinei de la Craiova în martie şi aprilie

Ford va opri producţia Uzinei de la Craiova pentru mai multe zile în lunile martie şi aprilie. Va fi afectată doar Secţia de Operaţiuni Vehicule, nu şi cea care produce motoarele Ecoboost.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 17 Februarie 2014 | Intern

Presa germană: Ford Fiesta ar putea fi produs şi în România din 2017

Nemţii de la Bild au publicat un zvon care anunţă o viitoare restructurare a fabricii Ford din Koln. Schimbarea va afecta şi fabrica Ford din Craiova, care ar putea să preia o parte din producţia de Fiesta, începând cu anul 2017. Reprezentanţii Ford au confirmat că intenţionează să poarte discuţii cu sindicaliştii din Germania.
Marti, 29 Octombrie 2013 | Intern

Ford opreşte şi în noiembrie producţia la fabrica din Craiova

Fabrica Ford din Craiova va opri producţia şi în luna noiembrie. De data aceasta, uzina de motoare va avea şi ea producţia oprită, informează Ziarul Financiar.
Vineri, 13 Septembrie 2013 | Industrie

România: Dacia şi Ford au crescut producţia de automobile a ţării cu 36% în prima jumătate a anului

România a reuşit să întreacă Belgia la producţia de automobile pentru prima dată în istorie. La finalul anului curent, ţara noastră se va situa pe locul nouă în Europa, graţie succesului obţinut de Ford şi Dacia.
Luni, 17 Iunie 2013 | Industrie

Previziuni: producţia auto din România o va depăşi pe cea din Italia în 2013

Numărul de maşini care vor fi produse anul acesta în România ar putea ajunge la 450.000 de unităţi. În contextul în care Italia se află într-o perioadă de declin, ţara noastră ar putea depăşi uşor producţia peninsulară de automobile în 2013.
Marti, 30 Octombrie 2012 | Intern

Ford: "Uzina de la Craiova este cea mai integrată dintre cele pe care le avem în Europa"

Vicepreşedintele Ford Europa a anunţat într-o vizită făcută la uzina de la Craiova că producătorul american va continua investiţiile şi că aceasta a devenit "cea mai integrată uzină Ford din Europa".
Joi, 06 Septembrie 2012 | Modele noi

Ford aduce Mustang, Edge şi Ecosport în Europa

Ford a anunţat că va aduce modelul Mustang şi pe piaţa din Europa. Debutul acestuia nu a fost încă aunţat. Însă, noile Edge şi Ecosport vor debuta pe piaţă odată cu noul Kuga.
Miercuri, 27 Iunie 2012 | Intern

REPORTAJ: Restart în Bănie - Craiova a revenit pe harta producătorilor auto mondiali cu noul Ford B-Max

Am fost la Craiova pentru a vedea cum România reporneşte a doua uzină auto a ţării. Lăsând la o parte show-ul pus în scenă de organizatori, Craiova reintră pe harta marilor producători auto.
Luni, 23 Ianuarie 2012 | Modele noi

Ford B-Max va avea un preţ special în România

Noul Ford B-Max va avea un preţ preferenţial pentru clienţii din România, anunţă Henrik Nenzen, directorul general al Companiei Naţionale de Vânzări Ford într-un interviu acordat celor de la ZF.

Tag-uri similare

Ford, Romania, Craiova, Ford Romania, fabrica Ford, Ford Motor Company, Fabrica Ford Craiova, Stephen Odell, John Fleming
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru