Ford România lansează un program online de conducere preventivă pentru elevii craioveni: parteneriat cu Napoca Rally Academy

de Paul Cosma
Luni, 30.03.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ford România anunță lansarea online a programului său de conducere preventivă pentru elevii craioveni, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Dolj și Napoca Rally Academy. Campania Ford Driving Skills for Life se adresează tinerilor șoferi, în special celor cu vârsta cuprinsă între 18 și 24 de ani, aceasta fiind categoria cea mai expusă la accidente, ca urmare a lipsei de experiență la volan.

BeCool - Gândește înainte!” este un proiect Ford ce se desfășoară sub umbrela programului de conducere preventivă Ford Driving Skills for Life, pe care constructorul l-a demarat în România în anul 2014 cu ajutorul echipei Napoca Rally Academy

Campania Ford Driving Skills for Life se adresează tinerilor șoferi, în special celor cu vârsta cuprinsă între 18 și 24 de ani, aceasta fiind categoria cea mai expusă la accidente, ca urmare a lipsei de experiență la volan. 

Ford a lansat acest program în variantă online, în contextul crizei generate de răspândirea COVID-19 și în cadrul „Școala Altfel”. Sesiunile vor avea loc în perioada 30 martie - 3 aprilie. 

“Educarea viitorilor șoferi încă de pe băncile școlii este un aspect foarte important asupra căruia Ford și-a îndreptat atenția. Modul în care elevii se vor raporta la regulile din trafic își va pune amprenta asupra întregii lor experiențe de conducere, precum și asupra modului în care vor înțelege să respecte alți participanți la trafic.

Prin programul „BeCool – Gândește înainte!”, încercăm să tragem un semnal de alarmă cu privire la riscurile asociate conducerii imprudente și astfel să contribuim la scăderea numărului de victime de pe șoșelele din România”, a declarat Ian Pearson, Președinte Ford România și director al fabricii Ford din Craiova.

Ford estimează că peste 800 de elevi din peste 20 de licee din Craiova vor beneficia de cursurile online derulate de instructorii Ford Driving Skills for Life de la Napoca Rally Academy, cu ajutorul Inspectoratului Școlar Județean Dolj. 

Din 2016, anul demarării „BeCool - Gândește înainte!” și până în prezent, peste 15.500 de liceeni din Brașov, Craiova, București și Cluj au fost instruiți.

Via Ford România

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru