Ford opreşte din nou producţia Uzinei de la Craiova în martie şi aprilie

de Bogdan Mirică
Miercuri, 19.02.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ford va opri producţia Uzinei de la Craiova pentru mai multe zile în lunile martie şi aprilie. Va fi afectată doar Secţia de Operaţiuni Vehicule, nu şi cea care produce motoarele Ecoboost.

Urmareste Automarket
Una caldă, una rece pentru Uzina Ford de la Craiova. După ce a anunţat că a reuşit să producă exemplarul B-Max cu numărul 100.000 în cadrul fabricii din Bănie, Ford revine cu un anunţ privind funcţionarea amplasamentului în lunile martie şi aprilie.

A devenit aproape un obicei ca Ford să oprească activitatea uzinei sale în decursul ultimelor şase luni.

Această măsură a fost luată frecvent pentru a putea regla fluxul de producţie şi pentru a optimiza oferta în raport cu cererea. Potrivit oficialilor Ford, producţia se va opri pentru cinci zile în luna martie şi pentru trei zile în luna aprilie.

Datorită flexibilităţii sistemelor noastre, putem reacţiona în timp util la cererile din piaţă inclusiv prin majorări de producţie

Ana-Maria Timiş
Communications & Public Affairs Manager Ford România
Va fi afectată doar Secţia de Operaţiuni Vehicule, nu şi cea care produce motoare. Se pare că cererea pentru unităţile Ecoboost se menţine la un nivel ridicat şi nu afectează orarul de lucru al uzinei româneşti.

“Ford Romania continuă să îşi ajusteze volumul de producţie în funcţie de cererea de pe piaţă şi va opri activitatea în Secţia de Operaţiuni Vehicule timp de 5 zile în luna martie, respectiv 3 zile în luna aprilie. În ceea ce priveşte Secţia de Producţie Motoare nu anticipăm zile fără producţie în perioada următoare.

Datorită flexibilităţii sistemelor noastre, putem reacţiona în timp util la cererile din piaţă inclusiv prin majorări de producţie”, a declarat Ana-Maria Timiş, Communications & Public Affairs Manager pentru Ford România. .

Comentarii (5)

  • Persoanele superstitioase ar putea spune ca uzina din Craiova are o "aura" negativa.
    Nu a mers la randamentul proiectat sub nici una dintre cele trei firme care au detinut-o: Oltcit (Citroen), Daewoo sau Ford.

    Sa auzim numai de bine !
    4 6
  • a mers din plin cat s-a facut Oltcit. A mers din plin sub tutela Daewoo, dar intre timp s-au schimbat conditiile "meteo" din industrie aparand o concurenta acerba in domeniu iar flexibiliatea devine punctul forte al oricarui constructor
    6 2
  • vianu,

    Nu prea stii sa te joci cu cifrele. Pacat, cel putin @Blower este singurul de aici care stie sa calculeze concret.

    Sa auzim numai de bine !
    1 6
  • @inexo-cuantic

    Ai perfecta dreptate. Tu esti chiar un geniu original iubitor de stil british. Si de aceea te citesc cu foarte multa atentie. Eu nu stiu sa ma joc cu cifrele de aceea iti cer ajutorul si te rog (cred ca a 5 a oara) sa ma lamuresti si pe mine la chestia cu Insight si Octavia. Stiu ca pentru tine e extrem de usor dar ceea ce ai scris atunci e prea putin pentru mine. Vrei sa ma ajuti sa ma lamuresc si eu? Hai, doar tu ai venit pe AM cu niste comentarii foarte pertinente si originale conform clasei iar eu mai am de papat.

    imi cer scuze daca am folosit prea multe cuvinte de-ale tale dar chiar devii un adevarat portdrapel al comentatorului ce un caracter elegant imbinat cu atata eleganta in exprimare.

    Stiu sigur ca tu poti argumenta pozitiv rentabilitatea unei skoda octavia in fata unui hibrid.

    multumesc
    5 2
  • Ivanoff
    Ma amuza faptul cum acest mamifer vorbitor pe nume ''Vianu'' cere altuia cuiva sa ii raspunda in schimb el nu este in stare sa raspunda scurt si la obiect la o simpla intrebare de-a mea. A fost chiar atat de grea gurule ? Imi cer mii de scuze daca ti-am crapat ''intelectul'' cu intrebarea mea .

    '' Sa fii om e o intamplare, sa fii domn e lucru mare '', in cazul lui vianu se aplica in sensul invers al secundului triplet. Il stiti pe Puncky ?
    2 6

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru