Service

Joi, 22 Februarie 2018 | Intern

Recall după ce Volkswagen a fost prinsă că manipulează testele de emisii: aproape 1.500 de unități VW Touareg din România vor fi chemate în service pentru actualizarea softului

Aproape 1.500 de unități Volkswagen Touareg vor fi chemate în service în România ca urmare a unei campanii inițiate de producătorul german la nivel global.
Luni, 29 Ianuarie 2018 | Intern

Ford cheamă în service aproape 500 de mașini în România: posibile defecțiuni ale motorului 1.6 EcoBoost ce pot declanșa incendii la bord

Ford România a anunțat chemarea în service a circa 500 de autoturisme pentru posibile defecțiuni ale motorului care ar putea duce la izbucnirea unui incediu sub capotă. Este vorba de diverse modele echipate cu propulsorul 1.6 EcoBoost.
Marti, 23 Ianuarie 2018 | Siguranta

Aston Martin a chemat în service toate modelele DB11: unele piese furnizate de Daimler ar putea declanșa neintenționat airbagurile

Aston Martin a anunțat un recall pentru toate modelele DB11, după ce unele piese furnizate de Daimler ar putea duce la declanșarea neintenționată a airbagurilor.
Joi, 21 Decembrie 2017 | Industrie

Audi cheamă în service 330.000 de mașini din Germania: posibile probleme la sistemul auxiliar de încălzire

Audi a anunțat un recall pentru un număr de 330.000 de mașini în Germania, din cauza unor posibile probleme la cablurile sistemului auxiliar de încălzire care pot provoca incendii.
Vineri, 22 Ianuarie 2016 | Industrie

Record de recall-uri: americanii au rechemat 51 de milioane de maşini în service în 2015, de trei ori mai multe decât vânzările anuale

Peste 51 de milioane de americani şi-au dus maşinile în service anul trecut în cadrul unor programe asumate de constructori, însă un sfert dintre ei au rămas cu defecţiunile nerezolvate.
Vineri, 23 Octombrie 2015 | O lume nebuna

O idee genială pusă excelent în aplicare: picturi celebre recreate cu ajutorul unor mecanici auto

Un fotograf american readuce în prim-plan o serie de picturi renascentiste create de Michelangelo, Da Vinci sau Rembrandt. Personajele din operele originale sunt însă înlocuite de mecanici auto, iar peisajele de service-ul la care lucrează aceștia.
Luni, 06 Iulie 2015 | General

Studiu: Femeile plătesc la service mai mult decât bărbații

Un studiu realizat în Regatul Unit a relevat faptul că femeile plătesc, în medie, cu 63 de euro în plus față de bărbați atunci când merg cu mașina la service pentru aceeași operațiune.
Sambata, 25 Februarie 2012 | Industrie

Porsche Cayenne este rechemat în service pentru probleme la faruri

Porsche a rechemat în service 20.000 unități Porsche Cayenne după ce a descoperit probleme la faruri. Acestea se pot desprinde în mers din lăcașul lor.
Marti, 07 Februarie 2012 | Feature

TOP 10: Cele mai mari recall-uri din industria auto

Rechemarea în service este ştirea de care se tem toţi constructorii auto. Înseamnă costuri, publicitate negativă şi o imagine afectată. Dar, în ultima vreme, constructorii auto au înţeles că siguranţa pasagerilor este mai presus de orice.
Joi, 27 Octombrie 2011 | Intern

Cresc preţurile în service-uri? RAR a decis să majoreze substanţial taxele de autorizare

Pentru că taxele de autorizare percepute service-urilor vor fi de câteva ori mai mari începând cu această toamnă, service-urile independente ameninţă cu preţuri mai mari. "Jumătate din cele 7000 de service-uri independente vor dispărea", anunţă ASSAI.
Sambata, 26 Februarie 2011 | Siguranta

Toyota face un recall de 2.17 milioane de maşini

Toyota recheamă în service 2.17 milioane de maşini pentru posibile probleme legate la pedala de acceleraţie.
Sambata, 19 Februarie 2011 | Siguranta

Honda face un recall de 700.000 de maşini

Japonezii de la Honda recheamă în service 700.000 de maşini din cauza unei probleme la una din piesele motorului care determină funcţionarea incorectă a acestuia.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 10 Octombrie 2010 | Siguranta

Mercedes face un recall de 85.000 de unităţi în SUA

Mercedes va rechema în service 85.000 de unităţi în urma identificării unei probleme apărută la sistemul de direcţie. Modelele vizate de aceast recall sunt noile C-Klasse şi E-Klasse.
Luni, 23 August 2010 | General

STUDIU: 87% dintre mecanici nu reuşesc să descopere toate defectele unei maşini

Un studiu efectuat în Marea Britanie a relevat faptul că doar 8 din 50 service-uri verificate repară toate defectele unui vehicul, în timp ce multe probleme le scapă printre degete mecanicilor grăbiţi.
Duminica, 25 Iulie 2010 | Siguranta

Recall în SUA pentru Seria 5 GT, Legacy și Outback

Constructorii auto BMW şi Subaru vor fi nevoiţi să facă un recall în SUA. Modelele chemate în service de cei doi producători sunt Seria 5 GT, Legacy şi Outback.
Sambata, 03 Iulie 2010 | Siguranta

Toyota a reparat 4 milioane de unităţi afectate de recall

Constructorul Toyota a reparat mai mult de 4 milioane de exemplare afectate de problema apărută la pedala de acceleraţie.
Duminica, 27 Iunie 2010 | Siguranta

Toyota cheamă în service 17.000 de unităţi Lexus HS 250h

Toyota va chema în service 17.000 de exemplare ale modelului Lexus HS 250h ca urmare a unei posibile scurgeri masive de combustibil în timpul unui impact în partea din spate a maşinii.
Duminica, 13 Iunie 2010 | Siguranta

BMW și Volkswagen anunță un recall în SUA

BMW și Volkswagen au anunțat că vor face un recall în SUA care vizează modelul Seria 1, respectiv Routan. În timp ce oficialii BMW nu au dorit să anunțe numărul exemplarelor afectate de acest recall, Volkswagen va rechema în service 15.902 unități.
Sambata, 05 Iunie 2010 | Siguranta

Chrysler cheamă în service 35.000 de exemplare Caliber şi Compass

35.000 de exemplare Dodge Caliber şi Jeep Compass vor fi rechemate în service-urile din SUA din cauza unei probleme apărute la pedala de acceleraţie.
Vineri, 28 Mai 2010 | General

CE vrea să le permită clienţilor de maşini noi să-şi repare masinile şi în alte service-uri

O normativă a Comisiei Europene le va permite proprietarilor de autoturisme aflate în garanţie să-şi repare şi întreţină maşinile şi la service-urile care nu se alfă în reţeaua mărcii pe care o deţin. Măsurile se vor aplica treptat în următorii trei ani.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Toyota, Nissan, Lotus, Mercedes-Benz, Fiat, Tesla, GM
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru