Porsche Cayenne este rechemat în service pentru probleme la faruri

De Dragoș Băltățeanu
Publicat Sambata, 25.02.2012
Porsche a rechemat în service 20.000 unități Porsche Cayenne după ce a descoperit probleme la faruri. Acestea se pot desprinde în mers din lăcașul lor.

Pentru început rechemarea îi afectează pe proprietarii de modele Porsche Cayenne, Cayenne S, Cayenne S Hybrid și Cayenne Turbo model 2011 și 2012 din Statele Unite. 20.278 de exemplare au fost rechemate în service pentru a remedia o problemă apărută la blocurile optice. Acestea se pot desprinde din lăcașul lor.

Porsche a început să investgheze această problemă din octombrie 2010, în urma a mai multor plângeri de la clienți. Din luna ianuarie, Porsche folosește o metodă mai robustă de prindere a farurilor și a decis să remedieze problema și pe modelele asamblate anterior. 

Porsche spune că a primit 20 de plângeri referitoare la acest defect, dar nici un accident nu a survenit în urma desprinderior blocurilor optice. 

Via | leftlanenews

Comentarii (7)

 • CodrutC
  SUA -> tara tuturor posibilitatilor :))
  10 0
 • Alin D.
  Hella
  SPer cafarurilenu sunt facute de Hella...:)
  3 0
 • Pana si Porsche poate face greseli
  Este de acceptat oricare producator poate face o eroare,principalul e sa nu fie o eroare la siguranta pasagerilor!!!!
  11 0
 • Nu este cine stie ce dar oricum a scazut mult porsche de cand este la VW.
  5 6
 • Alin D.
  NU Porsche a facut greseli, ci furnizorul de faruri....ei doar le asambleaza...nici macar proiectarea lor nu o fac. E valabil pentru aproape toate componentele auto.
  4 5
 • kumite
  @Alin D
  Este vorba de sistemul de prindere al blocurilor optice,si nu de calitatea blocurilor optice.Deci este greseala de proiectare a celor de la Porsche.Fiecare constructor auto isi proiecteaza masinile.,iar furnizorii produc dupa proiectul constructorului.
  5 0
 • mai bine picau stopurile alea de hyundai
  2 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru