Dacia înființează un parc de vehicule de înlocuire pentru clienții cu mașini imobilizate în service

de Tiberiu Safta
Miercuri, 14.06.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Dacia a anunțat oficial înființarea primului său parc de vehicule de înlocuire. Noul serviciu este disponibil pentru clienții mărcii care au mașina personală imobilizată și aflată în service, iar Dacia are la dispoziție peste 100 de vehicule de curtoazie la nivel național.

Începând de astăzi, Dacia pune în funcțiune primul său parc de vehicule de înlocuire pentru clienții săi. Noua flotă de vehicule de curtoazie este alcătuită din 117 automobile la nivel național și cuprinde 74 de exemplare Sandero Stepway, 27 de unități Spring, 10 vehicule Duster și câte 3 exemplare pentru modelele Jogger și Logan. Toate aceste mașini sunt oferite în versiunile superioare de echipare.

Clienții eligibili pentru acest serviciu nou sunt doar cei care dețin un model Dacia cu o vechime de maxim 7 ani sau cel mult 200.000 de kilometri parcurși și care este imobilizat din motive tehnice sau din cauza unui accident.

Pentru posesorii Dacia cu defecțiuni mecanice sau electrice, vehiculul de curtoazie va fi oferit în aceeași zi cu emiterea ordinului de reparație. În schimb, în cazul reparațiilor de caroserie, vehiculul de înlocuire va fi oferit abia începând din a 16-a zi de la emiterea ordinului de reparație.

via Dacia

Comentarii (3)

  • Sa mai suplimenteze repede parcul de curtoazie… actualul a fost sold out in 5 minute de la lansare :)))
    3 0
  • Puțin, foarte puțin, dacă ne gândim că Dacia are 123 de agenți de distribuție în țară. Dacă se nimerește ca un client să solicite mașina de curtoazie, al doilea solicitant va sta în așteptare.
    1 0
  • Seriff
    De bune ce sunt modelele astea noi cu superbul 1.0 in 3 cilindrii au facut parcul ala.
    5 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru