Mitsubishi Lancer

Vineri, 24 Martie 2017 | Modele noi

Ucis în Europa, Mitsubishi Lancer primește o nouă viață în China și Taiwan

Mitsubishi Lancer va fi scos din gama mărcii în Europa din cauza vânzărilor slabe, japonezii urmând să mizeze în viitorii ani mai ales pe SUV-uri. Lancer primește însă o nouă generație în sud-estul Asiei.
Sambata, 07 Ianuarie 2017 | General

Despărțire definitivă: actualul Mitsubishi Lancer ne părăsește în luna august, fără a mai primi un înlocuitor

Mitsubishi a anunțat că va scoate din producție actuala generație a modelului Lancer în vara acestui an. Vestea proastă este că japonezii nu au planuri pentru un înlocuitor.
Vineri, 16 Octombrie 2015 | Industrie

Adio, Lancer EVO! Sigla EVO nu va mai fi folosită decât pe câteva SUV-uri de performanţă, unele dintre ele hibride plug-in

Mitsubishi taie în carne vie şi renunţă la unul dintre cele mai apreciate modele sport ale ultimelor două decenii. Lancer EVO se opreşte, astfel, aici.
Joi, 23 Aprilie 2015 | Modele noi

Mitsubishi Lancer facelift, confirmat pentru finalul acestui an

Mitsubishi promite că va restiliza actualul Lancer până la finalul acestui an. Modelul japonezilor este aşteptat să sosească până la finalul acestui an.
Duminica, 08 Februarie 2015 | Industrie

Mitsubishi ar putea colabora cu Nissan pentru dezvoltarea unui model de clasă medie

După ce discuțiile cu Renault au fost abandonate, Mitsubishi s-a reorientat către un potențial parteneriat cu rivalii de la Nissan pentru dezvoltarea a două modele sedan de clasă medie și mare.
Joi, 27 Noiembrie 2014 | Modele noi

Mitsubishi: "Era lui Evo s-a încheiat, viitorul este electric"

Mitsubishi se pregăteşte să-şi ia adio de la Lancer Evolution, dar un oficial al mărcii anunţă un succesor spiritual echipat cu sistem de propulsie electric.
Miercuri, 23 Iulie 2014 | Reportaj

Reportaj: De la "Copiii spun lucruri trăznite" la cursele de maşini

Am cunoscut un om care face fix ce visa când era copil şi nu se face de ruşine. Vorbim despre Adi Iliescu, un pilot de 17 ani care alearga cu un Mitsubishi Lancer Evo 9 de 400 CP în Campionatul Naţional de Viteză în Coastă.
Luni, 30 Decembrie 2013 | Modele noi

Noutăți despre viitorul Mitsubishi Evo XI: hibridizare, benzină turbo de 1.1 litri și renunțarea la numele "Lancer"

Mitsubishi merge pe urmele Porsche, Ferrari și McLaren și pune un motor electric lângă cel pe benzină pe viitorul Evo. Iar schimbările nu se opresc aici.
Luni, 22 Iulie 2013 | Modele noi

Viitorul Mitsubishi Lancer Evolution ar putea avea 500 de cai şi două motoare electrice

Mitsubishi va repoziţiona viitoarea generaţie Lancer Evolution, a XI-a la număr. Modelul ar putea să se bucure de 500 de cai putere şi să se bată cu nume grele ca Nissan GT-R şi Porsche 911.
Miercuri, 09 Noiembrie 2011 | Modele noi

Vygor Opera, cea mai urâtă maşină italiană, costă 140.000 de euro

Italienii de la Vygor au prezentat informaţii tehnice noi despre noul lor model, Opera. Acesta este un crossover cu motor de origine Mitsubishi şi are un preţ de pornire de 140.000 de euro.
Luni, 07 Februarie 2011 | Mediu

Va exista un Lancer Evolution electric? Mitsubishi: "Totul e posibil"

Oficialii Mitsubishi Motor Europe au declarat într-o discuție cu Automarket.ro că trendul ecologic recent ar putea să ducă la apariția unui viitor Lancer Evolution ecologic.
Luni, 07 Februarie 2011 | Industrie

Mitsubishi: "Nu ne întoarcem în WRC și în Raliul Dakar"

Doi dintre oficialii Mitsubishi Europe au declarat pentru Automarket.ro că revenirea mărcii în motorsport este exclusă în viitorul apropiat.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 13 Iunie 2010 | Autoipoteze

Viitorul Mitsubishi Lancer Evolution ar putea deveni hibrid

Mitsubishi dorește ca viitoarea generație a lui Lancer Evolution să utilizeze un tren de rulare hibrid. Acesta ar urma să dispună de un propulsor diesel care va fi asistat de un motor electric.
Marti, 13 Aprilie 2010 | Intern

Repsol are un importator oficial in Romania si o echipa de raliu

Spaniolii de la Repsol au un importator oficial pe piata din Romania. Acestia au infiintat o echipa de raliu de Grupa N pentru Campionatul National de Raliuri si sprijina o echipa de motocross din camionatul intern.
Joi, 08 Aprilie 2010 | Intern

Titi Aur revine in Campionatul National de Raliuri

Titi Aur si copilotul sau, Karoly Borbely, au prezentat astazi masina cu care vor concura in sezonul 2010 al Campionatului National de Raliuri.
Luni, 14 Decembrie 2009 | Motorsport

Urmareste Raliul Dakar 2010 pe iPhone si iPod Touch!

Aflati in postura de favoriti ai Raliului Dakar din 2010, cei de la Volkswagen au lansat o aplicatie pentru iPhone care va permite monitozarea in timp real a progresului inregistrat in aceasta competitie.
Joi, 03 Decembrie 2009 | Modele noi

OFICIAL: Mitsubishi RVR, fratele crossover al lui Outlander

Platforma lui Lancer si Outlander a dat nastere unui nou model de la Mitsubishi, intitulat RVR. Vanzarile noului RVR incep in primavara viitoare in Japonia.
Sambata, 21 Noiembrie 2009 | Video

VIDEO: Spot superb pentru Mitsubishi Lancer Evolution

Simplu, dar de efect. Aceasta ar putea fi carcterizarea corecta a spotului de care Mitsubishi i l-a "daruit" ultimului Lancer Evolution X.
Joi, 29 Octombrie 2009 | Modele noi

Prima schita oficiala a crossover-ului Mitsubishi

Mitsubishi a publicat astazi prima schita oficiala a crossover-ului compact ce va debuta in luna martie la Geneva. Modelul va fi dezvoltat pe platforma actualelor Lancer si Outlander.
Vineri, 09 Octombrie 2009 | Modele noi

Mitsubishi Lancer EVO primeste cateva imbunatatiri pentru piata japoneza

Japonezii de la Mitsubishi au modificat o serie de elemente ale lui Lancer EVO X. Modelul va fi disponibil in aceasta versiune doar pe piata din Japonia.

Tag-uri similare

BMW, Volkswagen, VW, Salon Auto, Europa, Salonul Auto, Mitsubishi, Raliul Dakar, Dakar, BMW X5
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru