OFICIAL: Mitsubishi RVR, fratele crossover al lui Outlander

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 03.12.2009
Platforma lui Lancer si Outlander a dat nastere unui nou model de la Mitsubishi, intitulat RVR. Vanzarile noului RVR incep in primavara viitoare in Japonia.

Noul crossover compact de la Mitsubishi, intitulat RVR, a debutat la Salonul Auto de la Los Angeles. Modelul este incadrat in gama producatorului nipon sub Outlander si este inspirat de conceptul cX prezentat in 2007. Acest model beneficiaza de noua platforma globala a celor de la Mitsubishi, care este utilizata atat pe Lancer, cat si pe Outlander.

Mitsubishi RVR are o lungime de 4.300 mm, ceea ce il face cu 365 de milimetri mai scurt decat actualul Outlander. Exemplarul prezentat la Los Angeles este echipat cu un motor MIVEC de 1.8 litri, dar ne putem astepta ca versiunea europeana a acestui model sa primeasca si un propulsor diesel.

Vanzarile noului Mitsubishi RVR vor incepe in primavara anului viitor in Japonia, urmand sa fie distribuit ulterior si pe celelalte piete din lume. Pe langa piata din Europa, chinezii si americanii vor putea achizitiona si ei noul Mitsubishi RVR.

Via | Carscoop

Comentarii (6)

  • BREAKING NEWS ! PSA va cumpara intre 30 si 50 % din Mitsubishi Motors !
    Grupul francez PSA Peugeot-Citroen se afla in discutii foarte avansate cu Mitsubishi Motors, prin care grupul francez doreste sa cumpere intre 30 si 50% din producatorul nipon marind si mai mult colaborarea fructuoasa deja existenta intre cei doi producatori . Cu aceasta miscare, PSA devine un jucator mondial, nu numai un foarte puternic jucator pe piata europeana .
    10 0
  • PSA si altii
    Foarte bine, o sa vorbim peste catva ani cand PSA va lua mitsu si la nivelul colaborarilor cu BMW, ford, fiat si altii vor reusi sa acapareze un volum mult mai mare... si PSA va ajunge sa se bata cu toyota si VAG la lider mondial. Ar fi cazul sa se intample asa. Si asa se va intampla.
    4 0
  • foarte tare
    Masinuta chiar arata bine,in felul asta Yeti,Kuga si compania vor avea un concurent "ochios"!
    2 1
  • Nikkei zice
    "..the deal would mean Peugeot effectively taking over Mitsubishi through buying a 50% stake. However, Mitsubishi may also buy a stake in the French car maker."
    1 1
  • http://adrian-popa.blogspot.co
    e ciudata moda asta in care un model sta la baza gamei. nu vorbesc numai de mitsubishi ci de toate. vezi vw, audi, bmw...practic liniile devin aceleasi numai marimea se schimba.

    cat despre acest mitzu, in particular, astept sa-l vad fata in fata
    2 0
  • via accord
    imi plac stopurile, o copie destul de reusita dupa cele de la honda accord tourer ...
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru