Outlander

Vineri, 11 Decembrie 2020 | Modele noi

Primul teaser cu noua generație Mitsubishi Outlander: SUV-ul va fi prezentat în februrarie, dar nu va fi disponibil în Europa

Mitsubishi a publicat primul teaser pentru noua generație Outlander. Prezentarea este programată pentru luna februarie, însă SUV-ul nu va fi disponibil pe piața europeană, potrivit unui anunț anterior al constructorului.
Vineri, 07 August 2020 | Modele noi

Informații neoficiale: Mitsubishi nu va mai importa Outlander, Eclipse Cross și ASX în Europa începând din septembrie

Mitsubishi va renunța la importul modelelor Outlander, Eclipse Cross și ASX în Europa începând din luna septembrie, pentru că acestea nu respectă noile standarde de emisii, potrivit unor informații neoficiale.
Joi, 23 Iulie 2020 | Modele noi

Primele detalii despre noul Mitsubishi Outlander plug-in hybrid: mai multă putere și autonomie electrică mai mare

Mitsubishi a anunțat că versiunea plug-in hybrid a lui Outlander va primi până la sfârșitul acestui an un motor mai puternic și o baterie cu autonomie mai mare.
Vineri, 08 Mai 2020 | Modele noi

Noul Outlander ar urma să aibă motorizare Nissan: în schimb, Mitsubishi va oferi sistemul hibrid de propulsie partenerilor de alianță

Noua generație Outlander ar urma să primească o motorizare Nissan, în timp ce Mitsubishi ar putea să furnizeze sistemul hibrid de propulsie către partenerii de alianță, potrivit informațiilor apărute în presa internațională.
Marti, 31 Decembrie 2019 | Modele noi

Mitsubishi în 2020: noua generație Outlander, un crossover mai mic și eliminarea motorizărilor diesel

Tehnologia diesel va dispărea în 2020 din portofoliul de autoturisme oferite de Mitsubishi în Europa. Noul an va mai aduce însă două premieră cu miză pentru marca japoneză: noul Outlander și un alt crossover.
Marti, 08 Decembrie 2015 | Industrie

Când hibridul depășește dieselul și benzina: Mitsubishi Outlander PHEV a adunat 50.000 de comenzi în Europa

De doi ani a avut nevoie Outlander PHEV în Europa pentru a aduna 50.000 de comenzi. SUV-ul hibrid încărcabil la priză a fost comandat de 55% dintre clienții care au ales un Outlander în această perioadă.
Joi, 19 Noiembrie 2015 | Modele noi

Mitsubishi ASX a primit facelift în SUA. Schimbările sunt așteptate și în Europa

Mitsubishi a aplicat un facelift variantei americane a lui ASX, model vândut sub numele de Outlander Sport pe piața respectivă. Schimbările ar putea fi aplicate și modelului european.
Luni, 11 Mai 2015 | General

Un Outlander PHEV intră în familia celui mai "verde" club de fotbal din lume

Cel mai eco club de fotbal al lumii, Forest Green Rovers, va avea la dizpoziţie un exemplar al unuia dintre cele mai eco SUV-uri europene. Mitsubishi Outlander PHEV.
Luni, 23 Martie 2015 | Modele noi

Mitsubishi Outlander facelift: primele imagini teaser cu versiunea îmbunătăţită a SUV-ului japonez

La Salonul Auto de la New York, Mitsubishi va prezenta o versiune îmbunătăţită a SUV-ului Outlander. Până atunci, Mitsubishi publică două imagini teaser cu noul model.
Joi, 05 Februarie 2015 | General

Luptă între titani astăzi în Autovot: VW Touareg versus Mitsubishi Outlander

Touareg şi Outlander îşi încordează muşchii astăzi în competiţia popularităţii. În zona modelelor premium, Lexus CT se duelează cu noul Smart Forfour.
Vineri, 03 Octombrie 2014 | PARIS 2014

PARIS 2014 LIVE: Mitsubishi Outlander PHEV Concept-S: japonezii ne prezintă primele imagini ale pachetului de design creat pentru SUV-ul hibrid

Japonezii de la Mitsubishi au prezentat un concept special bazat pe Outlander PHEV. Acesta prezintă o altă versiune estetică a SUV-ului hibrid, fiind descris ca un pachet special de design.
Marti, 02 Septembrie 2014 | PARIS 2014

Mitsubishi va prezenta un nou concept de hibrid plug-in bazat pe Outlander

Japonezii de la Mitsubishi vor prezenta la Salonul Auto de la Paris un concept numit Outlander PHEV Concept-S. Pentru moment, aceştia au publicat doar două imagini teaser ale modelului.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 09 Iulie 2014 | Intern

Preţuri Mitsubishi Outlander Plug-in Hybrid în România: hibridul 4x4 pleacă de la 45.500 euro

Importatorul Mitsubishi în România a anunţat disponibilitatea lui Outlander PHEV pe piaţa internă. Modelul hibrid cu tracţiune integrală pleacă de la 45.496 euro cu TVA inclus.
Joi, 06 Februarie 2014 | Intern

Poliţia Rutieră a primit un Mitsubishi Outlander în custodie timp de trei luni

Importatorul Mitsubishi în România le-a oferit în custodie poliţiştilor de la Brigada Rutieră un Oulander. Vehiculul va fi folosit de poliţişti vreme de trei luni.
Marti, 05 Noiembrie 2013 | Feature

Poveşti auto: Mitsubishi sau povestea David-ului japonez

Japonezii de la Mitsubishi sărbătoresc 40 de ani de la intrarea pe piaţa europeană. Un motiv bun să studiem puţină istorie şi frământările unui producător mic care s-a zbătut să ajungă în topul constructorilor lumii.
Miercuri, 28 Noiembrie 2012 | Siguranta

EuroNCAP: 14 modele au obţinut 5 stele de siguranţă, Lodgy a obţinut 3 stele

Belgienii de la EuroNCAP au publicat rezultatele unei noi sesiuni de teste. Aceasta a vizat 15 modele, dintre care 14 au obţinut cinci stele de siguranţă.
Vineri, 02 Noiembrie 2012 | Intern

Mitsubishi Outlander, în România de la 22.308 euro

Noua generaţie a lui Mitsubishi Outlander a debutat pe piaţa din România. Modelul pleacă de la 22.308 euro cu TVA inclus şi este oferit în două versiuni de motorizare, ambele de 150 CP.
Miercuri, 05 Septembrie 2012 | PARIS 2012

Mitsubishi Outlander Plug-in Hybrid, informaţii noi

Mitsubishi a dezvăluit informaţii tehnice noi despre noul său Outlander Plug-in Hybrid. Acesta are o autonomie de 880 kilometri şi se poate încărca la 80% din capacitate în 30 minute.
Luni, 18 Iunie 2012 | Modele noi

Mitsubishi Outlander Plug-in Hybrid debutează la Salonul Auto de la Paris

Mitsubishi aduce la Salonul Auto de la Paris versiunea Plug-in Hybrid a lui Outlander. Primul plug-in hibrid de la Mitsubishi va fi oferit pe piaţă începând cu anul viitor.
Joi, 09 Februarie 2012 | GENEVA 2012

Mitsubishi Outlander 2012 - prima imagine şi informaţii despre noua generaţie a SUV-ului japonez

Fanii SUV-urilor japoneze au motive de bucurie. Mitsubishi aduce la Geneva noua generaţie a lui Outlander, un model foarte important în arsenalul off-road al mărcii nipone.

Tag-uri similare

Renault, Citroen, Opel, Hyundai, Peugeot, Chevrolet, Salon Auto, China, Concept, Daimler
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru