Noua generație Mitsubishi ASX ar putea fi dezvăluită în 2023

de Tiberiu Safta
Sambata, 04.12.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Cea de-a doua generație a crossover-ului ASX ar putea să fie lansată în 2023, conform unei publicații auto din Cehia.

Actuala generație Mitsubishi ASX a fost lansată în 2010, iar de atunci, mașina a primit mai multe îmbunătățiri și schimbări pe parcursul anilor. Deși este unul dintre cele mai bine vândute modele din gama constructorului japonez, ASX începe deja să-și arate vârsta față de concurență.

Conform unor informații oferite de către Auto.cz, o publicație auto din Cehia, Mitsubishi lucrează deja la viitoarea generație a lui ASX. Pe site-ul Mitsubishi din acea țară, actualul ASX nu mai apare pe lista de modele sau în configurator, fapt ce confirmă afirmația de dinainte. Nici pe site-ul Mitsubishi din România nu mai figurează acest model.

Mitsubishi nu a oferit detalii despre noul ASX, însă, se pare că mașina va fi construită în colaborare cu Renault. Asta înseamnă că viitorul ASX va împărtăși mai multe componente și inclusiv platforma cu Renault Captur. Astfel, noul model ar putea să aibă dimensiuni mai mici decât prezentul ASX.

Vizual, mașina ar putea avea un design care încorporează limbajul Mitsubishi Dynamic Shield.

Viitoarea generație ASX va arăta similar cu modele precum Outlander și Eclipse Cross. Este probabil ca mașina să aibă o grilă mare vopsită în negru, cu accente cromate, precum și faruri și lumini de zi LED în aranjament dublu sau separat.

Deocamdată nu există niciun detaliu cu privire la motorizări și alte tehnologii. Nici anul de lansare nu a fost confirmat oficial, însă, conform publicației, viitorul ASX ar putea să fie dezvăluit în 2023.

via Carscoops

Comentarii (2)

  • Edikkk
    Lumini de zi LED.... wowww... ce noutate...

    Mda

    Uzată moral
    6 6
  • Seriff
    E-dick, altceva mai sti? Esti mega penibil, mai schimba replica, daca avea priza laudai masina asta 3 zile, apropo suntem in 2022, ai masina electrica?
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru