Daimler

Vineri, 13 Mai 2022 | Intern

Mercedes-Benz vrea să dezvolte componente pentru mașini electrice în România

Potrivit celor mai recente informații, gigantul german Mercedes-Benz vrea să dezvolte în România o serie de proiecte pentru trecerea la producția de componente destinate vehiculelor cu zero emisii.
Marti, 01 Februarie 2022 | Industrie

Daimler își schimbă numele în Mercedes-Benz Group de la 1 februarie

Daimler AG, compania care deține mărcile Mercedes-Benz și Smart, își va schimba, oficial, numele în Mercedes-Benz Group AG. Schimbarea de nume va intra în vigoare de la 1 februarie.
Luni, 10 Ianuarie 2022 | Industrie

Mercedes-Benz pierde titlul de cel mai mare producător de mașini de lux din lume

Constructorul german a pierdut titlul de cel mai mare producător de mașini de lux din lume după ce a vândut 2.05 milioane de mașini în 2021. BMW le-a luat fața celor de la Mercedes cu 2.2 milioane de mașini vândute, un record pentru marca bavareză.
Miercuri, 22 Decembrie 2021 | Industrie

100.000 de angajați Daimler din Germania vor primi recompense de 6000 de euro

Daimler, compania mamă a constructorului Mercedes-Benz, a anunțat că va recompensa 100.000 de angajați din Germania cu câte 6000 de euro. Acest bonus vine pe fondul unui an profitabil pentru constructorul german.
Joi, 18 Noiembrie 2021 | Economic

STUDIU: Cât încasează pe secundă cei mai mari producători auto

Compania de asigurări auto Uswitch a realizat un studiu care dezvăluie încasările obținute de câțiva dintre cei mai mari producători de mașini din lume. Toyota este în fruntea clasamentului, cu peste 275 de miliarde de dolari pe an, urmat de Volkswagen și Daimler.
Marti, 09 Noiembrie 2021 | Tehnologie

Mașinile Mercedes-Benz vor avea un sistem de plată Visa. Clienții vor putea să achite carburant sau parcare

Daimler, compania mamă a Mercedes-Benz, a anunțat un parteneriat cu firma de plată Visa. Aceștia vor aduce, în premieră, un sistem prin care proprietarii vor putea să efectueze plăți prin intermediul mașinii.
Luni, 08 Noiembrie 2021 | Industrie

Celebrul logo Mercedes-Benz a împlinit 100 de ani

Celebrul logo al constructorului german de automobile (stea în trei colțuri, încadrată într-un cerc) a împlinit 100 de ani. Acesta a fost patentat pentru prima oară în 5 noiembrie 1921.
Sambata, 25 Septembrie 2021 | Industrie

Daimler preia 33% din acțiunile unei companii care produce baterii reciclabile în proporție de 95%

Daimler a anunțat preluarea unui total de 33% din acțiunile Automotive Cells Company (ACC), companie specializată în producerea de baterii, fondată de grupul Stellantis și TotalEnergies în 2020. Astfel, producătorul de baterii pentru mașini electrice va fi deținut de acum în părți egale de către cele trei companii.
Joi, 23 Septembrie 2021 | Industrie

BMW și Daimler dați în judecată de un ONG german pentru protecția mediului

Cei doi giganți din industria auto au fost dați în judecată de Deutsche Umwelthilfe, un ONG german pentru protecția mediului, fiind acuzați că nu și-au înăsprit obiectivele privind emisiile de carbon și că nu luptă îndeajuns împotriva schimbărilor climatice.
Miercuri, 15 Septembrie 2021 | Industrie

Renault cumpără acțiuni la platforma de mașini second-hand Heycar, controlată de VW și Daimler

Renault a intrat în acționariatul heycar, o platformă de vânzări pentru automobile rulate controlată de Volkswagen și Daimler, cu operațiuni în Germania, Marea Britanie și Spania.
Joi, 09 Septembrie 2021 | Industrie

Șeful de design de la Daimler: "Electrificarea va duce la dispariția sedanului tradițional"

Potrivit lui Gorden Wagener, șeful de design al gigantului Daimler AG, electrificarea va duce la dispariția sedanului tradițional. Aerodinamica este unul dintre motive.
Vineri, 03 Septembrie 2021 | Industrie

Daimler: “Vânzările Mercedes vor fi afectate de criza de semiconductori în trimestrul al treilea”

Deficitul global de semiconductori va afecta vânzările de maşini Mercedes în trimestrul trei din 2021, a anunțat grupul Daimler.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 03 Septembrie 2021 | Concepte

Primul teaser cu viitorul concept electric Smart: prezentare la Munchen

Smart a publicat prima imagine teaser cu viitorul său prototip electric denumit Concept #1, care va fi prezentat în cadrul Salonului Auto de la Munchen.
Sambata, 31 Iulie 2021 | Industrie

Daimler va păstra 35% din acțiunile diviziei de camioane după listarea acesteia

Daimler va păstra o participaţie de 35% în divizia sa de camioane pe care intenţionează să o listeze spre finalul anului, a anunţat grupul auto german.
Miercuri, 28 Iulie 2021 | Industrie

Mercedes suspendă temporar producția din Germania și Ungaria: “Mașinile electrice au prioritate”

Daimler a anunțat oprirea temporară a producției la trei fabrici din Germania și la uzina din Ungaria, pe fondul crizei de semiconductori. Nemții subliniază că vehiculele electrice vor avea prioritate la intrarea pe liniile de asamblare.
Joi, 08 Iulie 2021 | Industrie

Comisia Europeană amendează BMW și VW în scandalul emisiilor diesel: Daimler a fost “iertat” pentru că a dezvăluit cartelul

Comisia Europeană a finalizat investigația care durează de mai mulți ani în dosarul în care Daimler, BMW și Volkswagen erau acuzate că au încălcat reglementările în domeniul concurenței prin coordonarea dezvoltării și lansării pe piață a tehnologiilor utilizate pentru reducerea emisiilor poluante.
Vineri, 25 Iunie 2021 | Industrie

Alianţa Renault-Nissan-Mitsubishi vrea să reorganizeze parteneriatul cu Daimler

Alianţa Renault-Nissan-Mitsubishi vrea să renunţe la rolul de supervizare a legăturilor cu Daimler în favoarea relaţiilor individuale cu grupul german, pentru a gestiona mai bine parteneriatul care nu a îndeplinit aşteptările iniţiale, potrivit unor surse citate de Reuters.
Marti, 22 Iunie 2021 | Industrie

Daimler vrea producție proprie de baterii pentru mașinile electrice

Grupul Daimler plănuiește să aibă producție proprie de baterii pentru vehiculele electrice, potrivit unor surse din cadrul companiei.
Joi, 17 Iunie 2021 | Industrie

Presa germană: Daimler vrea să grăbească lansările unor modele electrice

Daimler vrea să accelereze lansările unor modele electrice, al căror debut pe piață era programat în perioada 2024-2025, potrivit informațiilor neoficiale apărute în presa germană.
Marti, 08 Iunie 2021 | Industrie

Daimler vrea să vândă showroom-urile din Spania, Belgia și Marea Britanie

Daimler plănuiește vânzarea a 25 de showroom-uri din Spania, Belgia și Marea Britanie, acele spații fiind evaluate la un total de un miliard de euro, potrivit informațiilor apărute în presa germană.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan, Citroen
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru