Daimler

Miercuri, 22 Mai 2019 | Economic

Daimler confirmă tăierea costurilor pentru creșterea profitului: “Totul va fi revizuit, nu suntem mulțumiți de nivelul actual de profit”

Dieter Zetsche va părăsi poziția de CEO Daimler, însă nu înainte să confirme că producătorul german se pregătește de un amplu program de tăiere a costurilor. “Toate costurile vor fi revizuite, nu suntem mulțumiți de nivelul actual de profit,” a spus Zetsche, care va pleca de la șefia Daimler după 13 ani.
Marti, 21 Mai 2019 | Economic

Presa germană: noul CEO Daimler pregătește o tăiere cu 20% a costurilor administrative: grupul a refuzat să comenteze

Noul CEO de la Daimler, Ola Källenius, pregătește reducerea cu 20% a costurilor administrative pe care le are grupul, potrivit informațiilor publicate de presa germană. Källenius va prelua funcția de CEO de la Dieter Zetsche, începând cu data de 22 mai.
Joi, 16 Mai 2019 | Industrie

Efectul vânzărilor în scădere: BMW și Daimler ar putea amâna planurile pentru extinderea producției în Ungaria

BMW și Daimler intenționează să amâne planurile pentru construirea noilor uzine planificate în Ungaria ca efect al scăderii vânzărilor, potrivit presei germane.
Marti, 14 Mai 2019 | Industrie

Daimler caută noi alianțe cu constructori și companii de tehnologie: "Trebuie să reducem costurile de dezvoltare ale mașinilor electrice"

Daimler a dezvăluit că va căuta noi parteneri pentru a putea reduce costurile de dezvoltare ale mașinilor electrice.
Luni, 13 Mai 2019 | Economic

Chinezii de la BAIC vor să cumpere 5% din Daimler: tranzacție estimată la 3 miliarde de euro

Grupul chinez BAIC vrea să achiziționeze un pachet de 5% din acțiunile Daimler, tranzacția fiind estimată la circa 3 miliarde de euro, potrivit unor surse din cadrul companiei. BAIC susține că Daimler a fost notificat asupra intenției sale de a deveni un acționar minoritar la grupul german.
Miercuri, 08 Mai 2019 | Industrie

BMW exclude preluarea unei participații în Daimler pentru extinderea alianței: “Acest scenariu nu este luat în calcul”

BMW exclude preluarea unei participații în compania rivală Daimler, în contextul în care cei doi producători continuă negocierile privind modul de extindere a cooperării lor.
Marti, 23 Aprilie 2019 | Industrie

Renault nu comentează posibila renunțare la parteneriatul cu Daimler: "Toate proiectele vor fi onorate până la final"

Oficialii Renault nu au comentat informațiile despre o posibilă renunțare la parteneriatul tehnic cu Daimler, însă au menționat că toate proiectele actuale vor fi onorate până la capăt.
Joi, 18 Aprilie 2019 | Industrie

Presa germană: Daimler intenționează să renunțe la parteneriatul cu Alianța Renault-Nissan

Daimler intenționează să renunțe la parteneriatul cu Alianța Renault-Nissan, care a dat naștere cel mai recent unui motor pe benzină de 1.33 litri utilizat de Mercedes-Benz, Renault, Nissan și Dacia, potrivit unor informații dezvăluite de presa germană.
Marti, 16 Aprilie 2019 | Industrie

BMW neagă o alianță extinsă cu Daimler: “Nu avem planuri să dezvoltăm un model compact cu o companie rivală”

BMW nu are planuri să dezvolte un model compact alături de o companie rivală, potrivit lui Nicolas Peter, directorul financiar al constructorului bavarez. Declarația a fost făcută în contextul speculațiilor privind o extindere a alianței dintre BMW și Daimler.
Luni, 15 Aprilie 2019 | Industrie

Investigație nouă la Mercedes, după ce nemții ar fi trucat emisiile pe modelul GLK: sunt verificate 60.000 de unități produse între 2012 și 2015

Autoritatea Federală de Transport din Germania suspectează că Mercedes a utilizat un dispozitiv pentru trucarea emisiilor pe 60.000 de unități GLK, produse între 2012 și 2015, potrivit presei germane. Testele KBA ar fi arătat că emisiile sunt respectate doar atunci când “o anumită funcție este activată”.
Vineri, 05 Aprilie 2019 | Industrie

Uniunea Europeană acuză BMW, Daimler și Volkswagen: "Constructorii au restricționat concurența pentru tehnologiile anti-poluare"

Uniunea Europeană acuză BMW, Daimler și Grupul Volkswagen că între 2006-2014 au restricționat concurența în dezvoltarea sistemului de tratare cu AdBlue și au întârziat introducerea filtrelor de particule la motoarele pe benzină.
Joi, 28 Martie 2019 | Industrie

Oficial: Smart va produce doar modele electrice și va fi deținută în coproprietate de Daimler și chinezii de la Geely, proprietarii Volvo

Constructorul chinez Geely a achiziționat 50% din marca Smart, care va produce exclusiv modele electrice începând din 2022. Brandul va fi extins prin dezvoltarea unor modele subcompacte, iar producția va avea loc doar în China.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 27 Martie 2019 | Industrie

Daimler este aproape să cedeze 50% din acțiunile Smart către chinezii de la Geely: tranzacția ar urma să fie confirmată în aprilie

Daimler negociază vânzarea a 50% din acțiunile brandului Smart către grupul chinez Geely, tranzacția urmând să fie confirmată în luna aprilie, înaintea salonului de la Shanghai, potrivit unor surse citate de Financial Times.
Joi, 21 Martie 2019 | Masini electrice si hibride

BMW, Daimler și Volkswagen pun presiune pe Germania pentru a promova mașinile electrice: "Avem nevoie de infrastructură de încărcare"

BMW, Daimler și Grupul Volkswagen au ajuns la un acord pentru a pune presiune pe statul german să dezvolte rețeaua de stații de încărcare și să promoveze mașinile electrice în detrimentul celor cu motoare cu combustie internă.
Vineri, 15 Martie 2019 | Industrie

BMW și Daimler negociază dezvoltarea mașinilor electrice pe o platformă comună: costurile ar fi reduse cu 7 miliarde de euro

BMW și Daimler poartă discuții în vederea dezvoltării unei platforme comune pentru viitoarele mașini electrice, “economiile la buget” urmând să fie de cel puțin 7 miliarde de euro pentru fiecare, susține presa germană, citată de Reuters.
Duminica, 10 Martie 2019 | Industrie

Daimler, BMW și VW riscă amenzi de un miliard de euro fiecare: cartel pentru reducerea eficienței sistemului de tratare cu AdBlue a emisiilor

Comisia Europeană plănuiește să amendeze Daimler, BMW și Volkswagen cu până la un miliard de euro fiecare pentru că s-au asociat pentru a reduce eficiența sistemului de tratare cu AdBlue a emisiilor, potrivit Der Spiegel.
Vineri, 22 Februarie 2019 | Tehnologie

BMW și Daimler își unesc serviciile de car sharing, închirieri auto, parcări și încărcare de mașini electrice: 60 de milioane de clienți la nivel global

Grupul BMW și Daimler au anunțat detaliile colaborării istorice pentru serviciile de car sharing, închirieri auto, încărcare de mașini electrice, info parcări și car hailing, care au în total 60 de milioane de clienți.
Joi, 07 Februarie 2019 | Intern

Daimler inaugurează o nouă linie de producție în România: la Sebeș vor fi construite, în premieră, cutii automate cu opt trepte cu dublu ambreiaj

Daimler a inaugurat astăzi o nouă linie de producție la uzina Star Assembly din Sebeș. În premieră pentru rețeaua Mercedes Powertrain, la Sebeș vor fi construite cutiile de viteze automate cu opt trepte și dublu ambreiaj.
Marti, 22 Ianuarie 2019 | Industrie

Mercedes va construi o nouă fabrică în Polonia: nemții vor să extindă producția de baterii pentru mașinile electrice

Mercedes a anunțat că va construi în Polonia o nouă fabrică de baterii pentru mașinile electrice. Viitoarea uzină va fi amplasată lângă o fabrică de motoare cu patru cilindri, a cărei producție va începe în acest an.
Miercuri, 16 Ianuarie 2019 | Intern

Daimler va produce la Sebeș cutii de viteze automate cu dublu ambreiaj cu 8 trepte

Constructorul german Daimler a anunțat că începând din luna februarie va produce cutii de viteze automate cu dublu ambreiaj cu 8 trepte la uzina Star Transmission din Sebeș.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan, Citroen
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru