Daimler

Miercuri, 12 Mai 2021 | Economic

Șeful Daimler ridică o problemă generată de mașinile electrice: va scădea forța de muncă angajată?

Daimler anunță că este pregătit pentru accelerarea tranziției către un sector auto dominat de mașinile 100% electrice, dar spune că UE trebuie să organizeze o dezbatere privind impactul electrificării asupra angajaților din această industrie.
Miercuri, 05 Mai 2021 | Economic

După Renault, și Nissan vinde întregul pachet de acțiuni deținut la Daimler

Nissan a anunțat vânzarea întregului pachet de acțiuni pe care îl deține la Daimler, reprezentând 1.5% din compania germană.
Luni, 12 Aprilie 2021 | Masini electrice si hibride

Șeful Daimler așteaptă profituri “rezonabile” după lansarea sedanului electric EQS

Noul sedan 100% electric Mercedes EQS va genera profituri ''rezonabile'' chiar de la lansare, datorită tehnologiei de vârf, potrivit declarațiilor făcute de șeful Daimler, Ola Kallenius.
Miercuri, 31 Martie 2021 | Masini electrice si hibride

Daimler: “Vrem să accelerăm tranziția către mașinile electrice”

Daimler anunță accelerarea tranziției către mașinile electrice, după un început “pozitiv” de 2021, însă fără să dezvăluie obiective concrete privind noile sale planuri.
Vineri, 12 Martie 2021 | Economic

Renault vinde întregul pachet de acțiuni deținut la Daimler

Renault a anunțat vânzarea întregului pachet de acțiuni pe care îl deține la Daimler, reprezentând 1.54% din compania germană.
Marti, 09 Martie 2021 | Industrie

OFICIAL: BMW și Daimler au decis vânzarea aplicației Park Now către suedezii de la EasyPark

BMW și Daimler au anunțat că au decis vânzarea aplicației Park Now către compania suedeză EasyPark, însă au preferat să nu dezvăluie detaliile tranzacției.
Joi, 04 Februarie 2021 | Industrie

Daimler va deveni Mercedes-Benz: divizia de camioane va fi separată de grupul german

Daimler anunță schimbări majore la nivel structural. Grupul va fi împărțit în două entități diferite și independente: Mercedes-Benz și Daimler Truck, cea din urmă fiind pregătită pentru listarea la bursă. Ulterior, Daimler va prelua numele Mercedes-Benz.
Miercuri, 09 Decembrie 2020 | Industrie

Ineos confirmă achiziția fabricii Mercedes din Franța: producția modelului Grenadier va începe anul viitor

Britanicii de la Ineos au bătut palma cu Daimler pentru achiziția fabricii Mercedes din Hambach (Franța), acolo unde anul viitor va începe producția modelului Grenadier. Conform înțelegerii, Ineos va continua să producă modelul electric Smart EQ Fortwo în cadrul uzinei franceze.
Vineri, 20 Noiembrie 2020 | Industrie

Daimler vrea să dubleze vânzările Maybach: 12.000 de unități comercializate anul trecut

Grupul Daimler are planuri privind dublarea vânzărilor Maybach, după ce anul trecut compania a comercializat 12.000 de unități. După lansarea versiunii de lux a sedanului Clasa S, nemții pregătesc și modele Maybach cu versiuni 100% electrice.
Miercuri, 18 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Daimler: “Vom colabora cu Geely pentru dezvoltarea de motoare pentru mașinile hibride”

Daimler și chinezii de la Geely vor colabora în vederea dezvoltării unei noi generații de motoare cu ardere internă pentru mașinile hibride. “Cele două companii plănuiesc un motor modular foarte eficient,” a declarat un reprezentant Daimler.
Vineri, 13 Noiembrie 2020 | Industrie

Ineos spune că preluarea fabricii Smart din Franța ar putea fi finalizată în câteva săptămâni: britanicii vor să producă anual 25.000 de unități Grenadier

Grupul Ineos speră că preluarea fabricii Smart din Franța va fi finalizată în câteva săptămâni, după ce sindicatele și-au dat acordul pentru tranzacția dintre britanici și Daimler. Ineos vrea să producă anual 25.000 de unități ale modelului Grenadier.
Vineri, 13 Noiembrie 2020 | Industrie

Daimler va deveni o “companie mai mică” în 5 ani: mai puține motorizări tradiționale și mai multe investiții în software și mașini electrice

Daimler va deveni o “companie mai mică” în următorii 5 ani, printr-un proces ce presupune scăderea numărului de motorizări tradiționale și concentrarea investițiilor în software și mașini electrice, potrivit declarațiilor făcute de CEO-ul Ola Källenius.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 05 Noiembrie 2020 | Industrie

Mercedes-Benz renunță la proiectele pentru mașini autonome și servicii de ride-sharing: "Acționarii noștri vor profit"

Mercedes-Benz a anunțat că nu mai dezvoltă proiectul pentru mașini autonome și vrea să renunțe la serviciile de mobilitate. Germanii justifică aceste decizii prin faptul că "acționarii vor în primul rând profit".
Joi, 22 Octombrie 2020 | Industrie

Presa germană: Uber a oferit peste un miliard de euro pentru achiziția Free Now, serviciul de ride-hailing deținut de Daimler și BMW

Uber a oferit mai mult de un miliard de euro pentru achiziția Free Now, serviciul de ride-hailing dezvoltat de Daimler și BMW, potrivit informațiilor neoficiale din presa germană. Daimler ar fi acceptat oferta americanilor, în timp ce BMW se gândește doar la o vânzare de acțiuni către Uber.
Joi, 15 Octombrie 2020 | Industrie

Presa germană: BMW și Daimler analizează vânzarea aplicației Park Now

Grupul BMW și Daimler analizează posibilitatea vânzării aplicației Park Now, ce ar putea genera fonduri necesare pentru alte proiecte ale celor două companii, potrivit unor surse citate de presa germană.
Luni, 12 Octombrie 2020 | Industrie

Daimler vrea o dezvoltare “agresivă” a infrastructurii de încărcare pentru mașinile electrice: nemții cer un “master plan” la nivel european

Un oficial Daimler cere ca autoritățile europene să asigure o dezvoltare mai agresivă a infrastructurii de încărcare pentru mașinile electrice. Reprezentantul grupului german susține că ar trebui să existe un “master plan” la nivel european în acest sens.
Marti, 29 Septembrie 2020 | Industrie

Informații neoficiale: Uber vrea să cumpere Free Now, serviciul de ride-hailing dezvoltat de Daimler și BMW

Uber vrea să achiziționeze Free Now, serviciul de ride-hailing dezvoltat de Daimler și BMW, pentru a-și mări cota de piață în Europa, potrivit unor surse citate de Bloomberg. Reprezentanții Uber și BMW au refuzat să comenteze, în timp ce Daimler a transmis că nu va comenta speculațiile.
Joi, 27 August 2020 | Industrie

Ineos a depus ofertă oficială pentru preluarea fabricii Smart din Franța: Daimler confirmă și spune că discuțiile sunt “pozitive și avansate”

Grupul britanic Ineos a făcut o ofertă oficială către Daimler pentru preluarea fabricii Smart din Franța, iar nemții au confirmat discuțiile “pozitive și avansate”. Ineos vrea să producă anual 25.000 de unități ale modelului Grenadier.
Vineri, 14 August 2020 | Industrie

Acord în SUA: Daimler va plăti despăgubiri de 3 miliarde de dolari pentru că a manipulat emisiile diesel pe 250.000 de mașini

Daimler va plăti despăgubiri în valoare totală de 3 miliarde de dolari în Statele Unite, după ce compania a fost investigată pentru manipularea emisiilor diesel în cazul a 250.000 de mașini. Nemții au ajuns la acorduri cu autoritățile și clienții pentru ca dosarul să fie închis.
Miercuri, 29 Iulie 2020 | Industrie

Daimler reia negocierile cu Renault pentru parteneriate în zona mașinilor electrice: "Suntem deschiși la noi proiecte"

Daimler a anunțat că este interesată de extinderea colaborării cu Renault în dezvoltarea de mașini electrice, în contextul în care parteneriatul dintre cei doi producători a intrat într-un con de umbră în ultima perioadă.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan, Citroen
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru