OFICIAL: BMW și Daimler au decis vânzarea aplicației Park Now către suedezii de la EasyPark

de Paul Cosma
Marti, 09.03.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW și Daimler au anunțat că au decis vânzarea aplicației Park Now către compania suedeză EasyPark, însă au preferat să nu dezvăluie detaliile tranzacției.

La începutul lui 2019, BMW și Daimler au anunțat detaliile colaborării istorice pentru serviciile de car sharing, închirieri auto, încărcare de mașini electrice, info parcări și car hailing, care au în total 60 de milioane de clienți.

Parteneriatul lor are la bază 5 direcții de dezvoltare, printre care și Park Now, serviciul prin care BMW și Daimer oferă informații în timp real legate de locurile disponibile în parcările publice, reducând astfel timpul necesar găsirii unui loc în aglomerările urbane. 

La sfârșitul lui 2020 au apărut primele informații potrivit cărora BMW și Daimler iau în calcul vânzarea aplicației Park Now, astfel încât să obțină fonduri suplimentare pentru alte proiecte ale celor două entități. 

Vânzarea Park Now a fost confirmată astăzi de BMW și Daimler, care au transmis că aplicația va fi achiziționată de rivalii suedezi de la EasyPark, după obținerea aprobărilor din partea autorităților din domeniul concurenței. 

EasyPark este prezent în peste 2.200 de orașe din Europa și Australia.

Serviciul Park Now, dezvoltat de BMW și Daimler, este disponibil în circa 1.100 de orașe la nivel international. 

Via Daimler, BMW

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru