Daimler

Vineri, 17 Iulie 2020 | Industrie

Mercedes va suspenda producția de sedanuri în SUA și Mexic: tăieri de costuri după pierderi de peste un miliard de euro în al doilea trimestru

Daimler a anunțat că producția de sedanuri Mercedes va fi suspendată în SUA și Mexic, după ce grupul a înregistrat pierderi de 1.6 miliarde de euro în perioada aprilie-iunie 2020.
Joi, 09 Iulie 2020 | Economic

Vânzările Mercedes au scăzut cu 19% în primele 6 luni din 2020: Daimler anunță extinderea programului de reducere a costurilor

Daimler estimează pierderi pentru al doilea trimestru și, în aceste condiții, vrea să extindă programul de reducere a costurilor. Grupul german susține că vânzările Mercedes-Benz au scăzut cu 19% în primele 6 luni, la circa 870.000 de unități.
Miercuri, 08 Iulie 2020 | Industrie

Șeful Daimler, criticat de un acționar pentru “un an pierdut”: “Mercedes EQC a fost lansat prea târziu, este prea scump și plictisitor”

Șeful Daimler a fost criticat înainte de Adunarea Generală a Acționarilor pentru “un an pierdut”, în care unele investiții ar fi fost greșite, iar compania ar fi devenit vulnerabilă. “Mercedes EQC a fost lansat prea târziu, este prea scump și plictisitor,” a transmis un acționar Daimler, reprezentant al unei companii de consultanță financiară.
Marti, 07 Iulie 2020 | Industrie

Surse: Britanicii de la Ineos Automotive sunt în discuții cu Daimler pentru a prelua uzina din Franța unde sunt produse modelele Smart

Producătorul Ineos Automotive a demarat o serie de discuții cu Daimler pentru a prelua uzina Smart din Franța, conform unor surse apropiate britanicilor. Ineos este în căutarea unei fabrici pentru a putea lansa în producție modelul de off-road Grenadier.
Joi, 02 Iulie 2020 | Industrie

Șeful Daimler avertizează: “Vor urma reduceri drastice de costuri, realitatea este mult mai dură decât ne-am așteptat”

Daimler pregătește reduceri “drastice” de salarii și costuri din cauza crizei COVID-19, a anunțat șeful grupului german. “Realitatea este mult mai dură decât ne-am așteptat,” a explicat Ola Kallenius.
Marti, 30 Iunie 2020 | Tehnologie

Daimler și Nvidia vor colabora pentru dezvoltarea unor sisteme dedicate mașinilor autonome: tehnologia va fi lansată în 2024

Daimler și Nvidia au anunțat că vor colabora pentru dezvoltarea unor componente software care vor putea fi utilizate în cadrul sistemelor de conducere autonomă. Primele modele Mercedes-Benz echipate cu noile servicii ar urma să debuteze începând cu 2024.
Sambata, 20 Iunie 2020 | Tehnologie

Grupul BMW și Mercedes-Benz pun pauză proiectului comun care viza dezvoltarea unor tehnologii pentru condusul autonom

Oficialii Daimler și reprezentanții Grupului BMW au anunțat că vor pune pauză proiectului comun care viza dezvoltarea unor tehnologii de conducere autonomă. Cele două companii au ajuns la concluzia că acesta nu este cel mai potrivit moment pentru un astfel de proiect.
Marti, 02 Iunie 2020 | Industrie

Renault și Daimler vor să continue parteneriatul: "Lucrăm la noi proiecte pentru ca alianța să continue"

Renault susține că intenționează să dezvolte noi proiecte comune cu Daimler, după ce în ultima perioadă au existat speculații că cei doi constructori vor renunța la parteneriat.
Joi, 30 Aprilie 2020 | Industrie

Volkswagen și Daimler cer măsuri pentru relansarea industriei auto din Germania: “Trebuie să existe stimulente pentru creșterea cererii”

Volkswagen și Daimer au cerut Germaniei să introducă stimulente care să relanseze industria auto, după ce criza COVID-19 a dus la scăderea vânzărilor și profiturilor în primul trimestru.
Luni, 27 Aprilie 2020 | Industrie

Daimler este încrezător că piața din China și-a revenit: “Am vândut 50.000 de unități în martie”

Daimler susține că operațiunile sale din China s-au stabilizat după ce țara a ieșit din carantină și că vânzările din martie au atins un nivel care oferă încredere grupului.
Joi, 23 Aprilie 2020 | Industrie

Daimler renunță la producția de mașini electrice alimentate cu hidrogen: germanii vor utiliza tehnologia doar pe camioane împreună cu Volvo

Daimler va renunța la producția de mașini electrice alimentate cu hidrogen și va utiliza tehnologia doar pentru dezvoltarea de camioane printr-un parteneriat cu Volvo Trucks.
Joi, 16 Aprilie 2020 | Industrie

Daimler va relua producția în trei fabrici din Germania: uzinele din Hamburg, Berlin și Untertuerkheim vor fi redeschise săptămâna viitoare

Grupul Daimler a anunțat că va relua producția în trei fabrici din Germania, începând de săptămâna viitoare, urmând ca alte două uzine să se pregătească pentru reponirea activității.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 09 Aprilie 2020 | Industrie

Daimler așteaptă profit pentru Mercedes pe primul trimestru: “Vânzările din SUA nu au fost afectate în martie, iar cele din China și-au revenit”

Daimler estimează că brandul Mercedes va avea profit în primul trimestru după rezultatele solide din Statele Unite și revenirea vânzărilor pe piața din China, după cum a declarat directorul financiar al gupului german.
Vineri, 03 Aprilie 2020 | Economic

Daimler reduce salariile cu 20% pentru CEO și management până la sfârșitul anului: grupul a contractat un credit de 12 miliarde de euro

Daimler va reduce cu 20% salariile pentru CEO și membrii din management, până la sfârșitul anului, în contextul crizei COVID-19. Grupul german a contractat un credit de 12 miliarde de euro pentru “flexibilitate financiară”.
Vineri, 27 Martie 2020 | Industrie

Constructorii auto vor credite bancare ca să depășească criza COVID-19: pe listă se află Daimler, Toyota sau Fiat-Chrysler

Mai mulți constructori auto, printre care Daimler, Toyota sau Fiat-Chrysler, vor să împrumute bani de la bănci pentru a depăși criza generată de pandemia de coronavirus. Daimler vrea 10 miliarde de euro, Toyota caută finanțare de circa 8.3 miliarde de euro, în timp ce FCA a obținut deja o linie de credit de 3.5 miliarde de euro.
Marti, 24 Martie 2020 | Industrie

Daimler redeschide fabrica din China: “Cererea începe să crească ușor, suntem optimiști”

Daimler a redeschis fabrica și majoritatea dealerilor din China, iar “clienții au început să revină”, potrivit CEO-ului grupului german. “Cererea începe să crească ușor, suntem optimiști”, a declarat Ola Kallenius.
Miercuri, 18 Martie 2020 | Industrie

Daimler închide temporar mai multe fabrici din Europa: producția de autovehicule, suspendată două săptămâni

Daimler a anunțat închiderea temporară a mai multor fabrici din Europa în efortul de limitare a răspândirii COVID-19. Grupul va suspenda producția de autoturisme și vehicule comerciale pentru două săptămâni.
Marti, 25 Februarie 2020 | Industrie

Daimler așteaptă pierderi uriașe în problema emisiilor diesel la Mercedes: costuri estimate la 30 de miliarde de euro

Daimler estimează că problema trucării emisiilor diesel la Mercedes îi va provoca pierderi totale de peste 30 de miliarde de euro, după ce autoritățile din Germania vor anunța decizia definitivă.
Luni, 10 Februarie 2020 | Industrie

Presa germană: Daimler vrea să concedieze 15.000 de angajați

Daimler ar urma să concedieze 15.000 de angajați până în 2022, potrivit informațiilor apărute în presa germană. Oficialii grupului au refuzat să comenteze pe marginea subiectului.
Vineri, 24 Ianuarie 2020 | Masini electrice si hibride

Daimler neagă problemele cu stocul de baterii: “Mercedes EQC va avea o producție de 50.000 de unități în 2020”

Daimler a anunțat că va produce 50.000 de unități Mercedes EQC în acest an și a negat informațiile din presa germană cum că ar avea probleme cu stocul de baterii pentru producția de mașini electrice.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan, Citroen
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru