Daimler este încrezător că piața din China și-a revenit: “Am vândut 50.000 de unități în martie”

de Paul Cosma
Luni, 27.04.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Daimler susține că operațiunile sale din China s-au stabilizat după ce țara a ieșit din carantină și că vânzările din martie au atins un nivel care oferă încredere grupului.

Daimler a raportat o scădere de 70% a profitului operațional aferent primului trimestru, însă este încrezător că situația se va îmbunătăți pe măsură ce restricțiile din cauza pandemiei vor fi relaxate și ridicate treptat.

Grupul german susține că operațiunile din China sunt acum stabile, după un nivel al vânzărilor din martie care le-a dat speranțe nemților.

În China, am vândut 50.000 de vehicule doar în martie. Suntem încrezători,” a spus Markus Schaefer, membru în board și responsabil de producție al grupului Daimler.

În primele trei luni, Mercedes a vândut 477.400 de mașini, fără să specifice rezultatul aferent pieței din China. Anul trecut, clienții chinezi au reprezentat 29% din vânzările totale.

Via Reuters

Comentarii (2)

  • De pierderile pandemiei exportate de China sunt multumiti ?
    7 11
  • Chiar si acum , in timpul cacatului chinezesc (sau nu), tot goana dupa profit este pe primul loc..Am sa incerc sa evit tot ce este facut in china. Toate economiile lumii sunt in cadere libera, iar ei asteapta salvarea de la un partid comunist chinez......Vai de capul nostru.....
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru