Feedback

Presa germană: Daimler vrea să concedieze 15.000 de angajați

Publicat Luni, 10.02.2020
de Paul Cosma
Comenteaza 7
Presa germană: Daimler vrea să concedieze 15.000 de angajați - Poza 1
Daimler ar urma să concedieze 15.000 de angajați până în 2022, potrivit informațiilor apărute în presa germană. Oficialii grupului au refuzat să comenteze pe marginea subiectului.

Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
La sfârșitul lui 2019, Daimler anunța că "își propune să renunțe la mii de posturi de muncă la nivel global până la sfârșitul anului 2022".

Producătorul german a ajuns la un acord final cu sindicatele cu privire la reducerea costurilor cu 1.4 miliarde de euro, urmând ca numărul de posturi din structura de management va fi redus cu 10%.

Presa germană susține că viitorul este mult mai sumbru pentru unii angajați ai companiei germane. Potrivit publicației Handelsblatt, Daimler vrea să concedieze 15.000 de angajați până în 2022, iar anunțul ar urma să fie făcut de CEO Ola Kallenius în această săptămână.

Conform aceleiași surse, Mercedes urmează să anunțe renunțarea la unele modele din gamă, printre care versiunile coupe și cabrio ale Clasei S.

Oficialii Daimler au refuzat să comenteze pe marginea informațiilor apărute în presa germane.

Via Automotive News


Comentarii (7)

 • Ce să comenteze “oficialii Daimler” ? Ei (te) execută, nu discută.
  11 1
 • La cati camilari si africani emigranti economici a primit Germania(peste un milion doar intr-un singur an),emigranti care stau toti pe ajutoare sociale,ce dracu mai inseamna inca15000 de someri la ei.Un mizilic.
  14 4
 • lica huian: daihatsu materia se mai fabrica? Raspunde
 • @Tatraurs, eu, cel puţin, i-aş acorda corectitudinii politice următorul premiu/trofeu: “invenţia demonică incomparabil de abilă a istoriei”. Milenara “taină a fărădelegii” (menţionată de Sf. Apostol Pavel) nu putea găsi o formă mai eficientă de a-şi submina/zdruncina/prăbuşi duşmanul de moarte, recte civilizaţia iudeocreştină/euroamericană. Şi staţi, că este doar “începutul durerilor” (Matei 24:8).

  De fapt, “problema” lumii contemporane se defineşte astfel: musai bărbat, musai alb, musai creştin, musai heterosexual (mai nou: musai…poluant). În acest caz, mă declar cvintuplu criminal.
  10 5
 • Si, de ce nu-i concediaza?
  1 3
 • Corocsenie Adrian
  Reducerea costurilor si maximizarea profitului. Orice firma sau companie urmareste asta si nu e nimic anormal ! Asta e doar inceputul. Toate vor face asta mai ales cand ii va putea inlocui cu roboti.
  8 0
 • @corocsenie adrian. Ii vor inlocui cu roboti si tot robotii o sa le cumpere produsele.
  9 1
 • Anonim
  Hadriane firmele da numai asta urmaresc ai dreptate prostul care aduce profitul nu conteaza cu el te stergi la fund !
  6 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru