Daimler neagă problemele cu stocul de baterii: “Mercedes EQC va avea o producție de 50.000 de unități în 2020”

de Paul Cosma
Vineri, 24.01.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Daimler a anunțat că va produce 50.000 de unități Mercedes EQC în acest an și a negat informațiile din presa germană cum că ar avea probleme cu stocul de baterii pentru producția de mașini electrice.

Publicația Manager Magazin a susținut că Daimler va înjumătăți producția lui Mercedes EQC, de la 60.000 la 30.000 de unități pe an, din cauza lipsei de baterii de la furnizorul LG Chem.

Grupul german a dezmințit informația și a transmis că nu are probleme cu stocurile de baterii, iar planurile de producție pentru 2020 vor rămâne neschimbate.

“Daimler plănuiește să producă aproximativ 50.000 de unități Mercedes EQC în 2020,” a declarat un purtător de cuvânt al grupului german.

Noul Mercedes-Benz EQC este asamblat la uzina din Bremen, începând din luna mai 2019, iar prețul de pornire pentru piața din Germania este de 71.300 de euro. Alături de SUV-ul electric, Mercedes-Benz asamblează în uzina din Bremen modelele Clasa C, Clasa C Estate, GLC și GLC Coupe.

Via Reuters

Comentarii (4)

  • Ati vandut cateva mii de unitati EQC in 2019, iar in 2020 vreti 50.000 ?
    8 2
  • @dan_grc

    Vanzarile pentru Mercedes EQC au inceput in a doua jumatate a anului 2019 si fiind un model atat de nou oameni nici nu stiau de el. Acest an va fi unul intreg si au aflat si oameni de EQC si fiind full electric cu siguranta se va vinde bine. Singura problema este pretul urias de care multi oameni nu se vor atinge.
    2 5
  • Edikkk
    Mercedes EQC este cea mai frumoasă şi confortabilă maşină electrică !

    O să se vândă cu stoc zero şi la 50.000 bucăţi pe an şi 60.000€ fără nicio problemă.
    2 6
  • Dati ca prosti manute rosii! Eu am spus doar ca este posibil sa vanda atatea unitati iar voi dati ca IMBECILII cu manute rosii. HUO! HUO MANUTE ROSII. NU MAI FITI ATAT DE PROSTI ! HUO PROSTI ! HUO PROSTI CARE DATI NUMAI CU MANUTE ROSII ! MUIE IMBECILILOR !
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru