Mercedes EQC

Marti, 13 Octombrie 2020 | Modele noi

Mercedes-Benz prezintă proiectul EQC 4x4²: SUV-ul electric a fost transformat într-un vehicul de off-road

Mercedes-Benz a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul proiect EQC 4x4². SUV-ul electric are acum o gardă la sol de 293 de mm și poate traversa un vad cu adâncimea de 400 de mm.
Vineri, 24 Iulie 2020 | Modele noi

Mercedes-Benz pregătește îmbunătățiri pentru SUV-ul electric EQC: încărcare mai rapidă la curent alternativ și mai multe funcții standard

Mercedes-Benz pregătește o serie de îmbunătățiri pentru SUV-ul electric EQC, care va avea o viteză mai mare de încărcare la curent alternativ și mai multe funcții standard.
Miercuri, 08 Iulie 2020 | Industrie

Șeful Daimler, criticat de un acționar pentru “un an pierdut”: “Mercedes EQC a fost lansat prea târziu, este prea scump și plictisitor”

Șeful Daimler a fost criticat înainte de Adunarea Generală a Acționarilor pentru “un an pierdut”, în care unele investiții ar fi fost greșite, iar compania ar fi devenit vulnerabilă. “Mercedes EQC a fost lansat prea târziu, este prea scump și plictisitor,” a transmis un acționar Daimler, reprezentant al unei companii de consultanță financiară.
Vineri, 24 Ianuarie 2020 | Masini electrice si hibride

Daimler neagă problemele cu stocul de baterii: “Mercedes EQC va avea o producție de 50.000 de unități în 2020”

Daimler a anunțat că va produce 50.000 de unități Mercedes EQC în acest an și a negat informațiile din presa germană cum că ar avea probleme cu stocul de baterii pentru producția de mașini electrice.
Vineri, 26 Iulie 2019 | Masini electrice si hibride

Informații despre viitorul Mercedes-Benz EQS: sedanul electric va prelua tehnologii de la Clasa S și ar putea debuta în toamna acestui an

Mercedes-Benz pregătește prezentarea lui EQS. Sedanul electric al nemților va avea la bază platforma Modular Electric Architecture și va miza pe o configurație cu două motoare electrice. Conform surselor, autonomia ar urma să fie cuprinsă între 400 și 500 de kilometri.
Luni, 03 Iunie 2019 | Masini electrice si hibride

Mercedes-Benz pregătește un sedan electric de clasă mare: EQE va fi lansat până în 2022 și va avea autonomie de 600 de kilometri

Mercedes-Benz va lansa până la finalul anului 2022 un sedan electric de clasă mare. Acesta va concura cu Tesla Model S, iar primele informații anunță un sistem de propulsie cu 400 CP și o autonomie de până la 600 de kilometri.
Luni, 10 Septembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Mercedes, precaută înainte de începerea producției SUV-ului electric EQC: "Trebuie să vedem fiabilitatea componentelor de la furnizori"

Mercedes este precaută cu privire la fiabilitatea unor componente dezvoltate de furnizori pentru noul SUV electric EQC, motiv pentru care în faza inițială producția va fi una relativ redusă.
Vineri, 07 Septembrie 2018 | Modele noi

7 lucruri pe care trebuie să le știi despre noul Mercedes-Benz EQC

Mercedes-Benz EQC, primul membru al familiei de electrice EQ, a fost prezentat în cadrul unui eveniment special desfășurat în Stockholm. Am mers în inima Suediei și am luat pulsul noului SUV electric.
Marti, 04 Septembrie 2018 | PARIS 2018

Mercedes EQC a fost prezentat oficial: SUV-ul electric are două motoare de 408 CP și autonomie de maximum 450 kilometri

Mercedes EQC este un SUV premium cu două motoare electrice care generează în total echivalentul a 408 cai putere, în timp ce acumulatorul de 80 kWh asigură o autonomie oficială de 450 km conform standardului NEDC.
Luni, 03 Septembrie 2018 | Modele noi

Teaser video pentru Mercedes EQC: germanii prezintă imagini cu exteriorul și interiorul SUV-ului electric

Mercedes a publicat un clip video care scoate în evidență o serie de elemente de design exterior și interior ale SUV-ului electric EQC, care va fi prezentat în 4 septembrie.
Joi, 30 August 2018 | Modele noi

Prima imagine cu interiorul lui Mercedes EQC: SUV-ul electric va prelua ecranele de pe Clasa A

Mercedes a publicat o imagine cu interiorul SUV-ului electric EQC, iar aceasta demonstrează că modelul va împrumuta ecranele disponibile și pe noua generație Clasa A.
Marti, 28 August 2018 | Modele noi

Încă un teaser pentru Mercedes EQC: spatele SUV-ului electric a fost dezvăluit

Mercedes a publicat un nou teaser pentru EQC care scoate în evidență partea din spate a SUV-ului electric care va fi lansat în 4 septembrie.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 27 August 2018 | Modele noi

Teaser oficial cu Mercedes EQC: primul model electric al mărcii germane va fi prezentat pe 4 septembrie

Mercedes a publicat un teaser oficial cu noul EQC, primul său model electric ce va fi prezentat pe data de 4 septembrie, la Stockholm.
Miercuri, 01 August 2018 | Masini electrice si hibride

Detalii noi despre Mercedes EQC: SUV-ul electric va avea peste 400 de cai putere

Versiunea de serie a SUV-ului electric Mercedes EQC va avea 300 kW, echivalentul a 408 cai putere. Prezentarea oficială este programată pentru 4 septembrie.
Duminica, 29 Iulie 2018 | Masini electrice si hibride

Mercedes EQC se lansează în 4 septembrie: SUV-ul electric va fi disponibil pentru achiziție din 2019

Mercedes va prezenta SUV-ul electric EQC în cadrul unui eveniment care va avea loc la Stockholm în 4 septembrie, în timp ce vânzările vor începe în cursul anului viitor.
Marti, 19 Iunie 2018 | Modele noi

Imagini noi cu Mercedes EQC, SUV-ul electric care va fi lansat în 2019: modelul, testat în condiții de caniculă în Spania

Mercedes a publicat imagini proaspete cu EQC, SUV-ul electric pe care l-a testat recent la temperaturi de 50 de grade Celsius în Spania. Modelul urmează să fie prezentat oficial în 2019.
Joi, 10 Mai 2018 | Masini electrice si hibride

Mercedes a publicat noi imagini oficiale cu prototipul EQC: 4 ani pentru dezvoltarea primului model electric din gama EQ ce apare în 2019

Mercedes a dezvăluit noi imagini oficiale cu prototipul EQC, primul model electric din gama EQ, precum și informații proaspete legate de dezvoltarea mașinii. Varianta de serie a SUV-ului electric va fi lansată anul viitor.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru