Prototip

Vineri, 09 Iunie 2023 | Concepte

Noul Toyota GR H2 Racing Concept, un prototip alimentat cu hidrogen

Toyota a dezvăluit noul său prototip GR H2 Racing Concept. Noul prototip de curse este alimentat cu hidrogen și anunță planurile de viitor ale echipei pentru cursa de 24 de ore de la Le Mans.
Miercuri, 12 Octombrie 2022 | Modele noi

Apollo prezintă G2J, un prototip al unui viitor model electric de serie

Apollo a publicat primele imagini oficiale cu G2J, un prototip care anunță un viitor model electric de serie. Mașina se află în faza de testare, iar prototipul sugerează viitorul limbaj de design al mărcii.
Luni, 08 August 2022 | Masini electrice si hibride

Prototipul primului model electric Lada. Bazat pe vechea Dacia Logan MCV

Lada a publicat o serie de imagini cu prototipul primului său model electric. Acesta este bazat pe vechea generație Dacia Logan MCV și va avea, potrivit zvonurilor, circa 400 de kilometri autonomie.
Joi, 28 Iulie 2022 | Tehnologie

Volkswagen prezintă un prototip al unui vehicul zburător electric pentru piața din China

Volkswagen a publicat imagini oficiale cu un prototip al unui vehicul zburător electric. Acesta se numește V.MO și poate transporta 4 pasageri. Noul prototip a fost creat pentru piața din China.
Miercuri, 15 Iunie 2022 | Industrie

BMW lucrează la un prototip iX care poate parcurge 965 de kilometri cu o singură încărcare

Constructorul din Munchen va dezvolta, împreună cu start-up-ul american Our Next Energy, un prototip iX care va putea parcurge până la 965 de kilometri cu o singură încărcare.
Marti, 17 Mai 2022 | Modele noi

Noul Porsche 718 Cayman GT4 ePerformance. Prototip de 1000 de cai putere

Porsche a prezentat un prototip al unei mașini de curse electrice, numit 718 Cayman GT4 ePerformance. Mașina este o evoluție a conceptului Mission R, prezentat în 2021, iar propulsorul său electric dezvoltă până la 1000 de cai putere.
Joi, 24 Martie 2022 | Modele noi

Prototipul e:Ny1 anunță un nou SUV electric Honda. Debut în 2023

Portofoliul european al japonezilor de la Honda va include trei noi modele electrificate în 2023. Primul dintre ele va fi un SUV compact, cu zero emisii, anunțat de prototipul e:Ny1.
Marti, 22 Februarie 2022 | Modele noi

Primele imagini neoficiale cu viitorul SUV Ferrari Purosangue

Primele imagini neoficiale cu viitorul SUV Ferrari Purosangue au fost "scăpate" pe internet. Din câte se pare, este vorba despre un prototip de pre-serie, fotografiat în uzina producătorului de la Maranello.
Vineri, 04 Februarie 2022 | Concepte

PREMIERĂ: Conceptul Daciei Bigster, surprins pe străzile din Praga

Conceptul Daciei Bigster a fost suprins pe străzile din capitala Cehiei. Din câte se pare, mașina le-a fost prezentată dealerilor într-un cadru foarte restrâns.
Vineri, 03 Decembrie 2021 | Masini electrice si hibride

Prima imagine cu prototipul viitorului Polestar 3. SUV-ul electric debutează în 2022

Compania suedeză a publicat prima imagine cu prototipul viitorului SUV electric Polestar 3. Acesta este, desigur, acoperit de camuflaj și va debuta pe parcursul anului 2022.
Duminica, 21 Noiembrie 2021 | Industrie

Un uriaș trident Maserati, creat cu mai multe prototipuri Grecale

Maserati a adus la centrul său de testare din Milano 80 de modele Grecale pre-producție. SUV-ul italienilor va fi lansat oficial în primăvara lui 2022.
Joi, 14 Ianuarie 2021 | Concepte

Renault prezintă conceptul electric EZ-1 pentru servicii de car sharing: prototipul introduce noul brand Mobilize

Renault a anunțat înființarea Mobilize, un brand dedicat serviciilor de mobilitate și energie. Primul produs sub numele Mobilize este EZ-1, prototipul unui vehicul 100% electric ce va fi folosit pentru car sharing în orașe.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 21 Noiembrie 2019 | Modele noi

Maserati dezvăluie imagini “sub camuflaj” cu viitorul său model: lansarea este programată în mai 2020

Maserati a publicat primele imagini “sub camuflaj” cu prototipul viitorului său model, pe care îl va lansa în luna mai a anului viitor. Italienii anunță că motorul noului model este “100% Maserati”.
Marti, 20 August 2019 | Modele noi

Noi imagini sub camuflaj cu BMW iNext: producția SUV-ului 100% electric va începe în 2021

BMW a publicat o nouă serie de imagini cu iNext sub camuflaj, nemții începând să producă prototipuri ale viitorului SUV 100% electric. Producția de serie a SUV-ului ce va avea o autonomie de 600 de kilometri va începe în 2021.
Duminica, 20 Ianuarie 2019 | Masini electrice si hibride

Volkswagen vrea un nou record pe Nurburgring: francezul Romain Dumas va ataca “Iadul Verde” cu prototipul electric ID R

Volkswagen a confirmat interesul pentru stabilirea unui nou record, de această dată pe Nurburgring, în segmentul mașinilor electrice. Pilotul francez Romain Dumas va ataca faimosul circuit la volanul prototipului Volkswagen ID R, în vara acestui an.
Sambata, 15 Decembrie 2018 | Concepte

Infiniti pregătește lansarea unui crossover 100% electric: conceptul va fi dezvăluit în ianuarie, la Detroit

Infiniti pregătește lansarea primului său crossover 100% electric, însă, mai întâi, vom vedea conceptul la Salonul Auto de la Detroit, din luna ianuarie 2019.
Luni, 13 August 2018 | Modele noi

Aston Martin și Red Bull Racing pregătesc o mașină pentru cursa de la Le Mans: prototipul derivat din Valkyrie va fi gata în cel mult 2 ani

Aston Martin și echipa Red Bull Racing din Formula 1 pregătesc un nou proiect comun. Cei doi parteneri vor să participe cu un prototip derivat din hypercarul Valkyrie în cursa de 24 de ore de la Le Mans. Noua mașină, cu nume de proiect “Son of Valkyrie”, va fi gata în cel mult doi ani.
Marti, 10 Iulie 2018 | Industrie

Prototipul Nissan GT-R50 ar putea avea o producție limitată la 50 de unități: preț de 900.000 de euro pentru fiecare exemplar construit manual

Prototipul GT-R50, creat de Nissan și casa de design Italdesign, va intra în producție în funcție de interesul manifestat de clienți. Potrivit celor de la Nissan, producția ar putea să fie de cel mult 50 de unități, fiecare exemplar urmând să aibă un preț de circa 900.000 de euro.
Vineri, 29 Iunie 2018 | General

Porsche a doborât recordul all-time pe Nurburgring: prototipul 919 Hybrid Evo a parcurs Iadul Verde în 5 minute și 19.55 secunde

Un prototip Porsche 919 Hybrid Evo a reușit să doboare recordul tuturor timpurilor pe circuitul german de la Nurburgring. Pilotul Timo Bernhard a fost cronometrat pe Iadul Verde cu numai 5 minute și 19.55 secunde.
Joi, 10 Mai 2018 | Masini electrice si hibride

Mercedes a publicat noi imagini oficiale cu prototipul EQC: 4 ani pentru dezvoltarea primului model electric din gama EQ ce apare în 2019

Mercedes a dezvăluit noi imagini oficiale cu prototipul EQC, primul model electric din gama EQ, precum și informații proaspete legate de dezvoltarea mașinii. Varianta de serie a SUV-ului electric va fi lansată anul viitor.

Tag-uri similare

Ferrari, BMW, Audi, Toyota, Nissan, Citroen, Peugeot, video, GM, Lamborghini
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru