Primele imagini neoficiale cu viitorul SUV Ferrari Purosangue

de Alexandru Monenciu
Marti, 22.02.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Primele imagini neoficiale cu viitorul SUV Ferrari Purosangue au fost "scăpate" pe internet. Din câte se pare, este vorba despre un prototip de pre-serie, fotografiat în uzina producătorului de la Maranello.

Italienii de la Ferrari au anunțat că intră pe piața SUV-urilor în urmă cu trei ani. Între timp, am aflat că acesta va fi denumit Purosangue, iar prototipurile au fost surprinse în teste de mai multe ori. Desigur, de fiecare dată purtau erau camuflate.

Acum, însă, două fotografii cu ceea ce pare a fi un prototip de pre-serie fac înconjurul internetului.

Se poate observa că partea frontală împrumută câteva detalii de la SF90, iar grila este montată în partea inferioară a spoilerului. De asemenea, nu lipsesc elementele de protecție din plastic, din jurul pasajelor roților, difuzorul de aer și sistemul de evacuare cu patru terminații.

Propulsorul viitorului Ferrari Purosangue este încă necunoscut. Zvonurile vorbesc despre un sistem compus dintr-un motor pe benzină și două unități electrice, dar și despre o versiune echipată cu un agregat V12, de 6.5 litri, aspirată natural. Rămâne de văzut ce variantă vor alege italienii.

În ceea ce privește debutul, noul Purosangue ar urma să intre în producție anul acesta.

Primele exemplare vor fi livrate anul viitor, după cum arată un document al companiei.

via Carscoops

Comentarii (5)

  • Tentația să strig ”sacrilegiu !” era mare, dar mi-a mai trecut aflând că nu-i cu ștecher măcar. :-)
    Și nici nu pare dizgrațios.
    Totuși, pe Porsche i-am înțeles cumva că erau la rigolă când au nășit Cayenne. La fel, pe Aston Martin cu DBX... dar fierarii stau bine-mersi cu mălaiul, ce i-o fi apucat?
    Plus să-l mai și boteze Purosangue... bleah.

    Puteau să actualizeze GTC4Lusso abandonat anul trecut parcă (practic FF-ul din 2011) -- un shooting-brake 4WD f. reușit.
    OK, doar pentru tartorii cu biciul și el, dar suficient ca vitrină tehnologică și un SUV-ersatz onorabil prin confort și garda la sol variabilă.
    Clar, italienii tre”să mă coopteze-n consiliul de administrație. :-)
    25 1
  • Gusturile nu se discuta, atata timp cat exista cerere pentru segmentul asta, ar fi fost o eroare sa nu raspunda pietei. Cat de Ferrari e sau nu e, cat de Porsche sunt Cayenne si Macan, sau Alpine viitorul SUV electric, asta e alta discutie. Pasionatii, cu bun gust si multi bani au de unde alege, la fel si cei fara gust dar cu multi bani. Inainte sa vina electricianul de garda sa polueze pe aici, il invit sa compare preturile si vanzarile ceasurilor mecanice cu cele destepte care sunt mai precise, au mai multe functii dar nu impresioneaza pe nimeni pe cand la Rolex te pun pe lista de asteptare.
    14 2
  • Am vrut sa comentez ca Ferrari ca SUV ca nu stiu ce, dar God Damn, asta e o masina sexy.

    La fel ca Kiro mai sus, un FF mi se par ca se pliaza mai bine pe traditia producatorului italian si e mai frumos, dar nu e de lepadat nici ce au facut designerii aici.
    9 0
  • Ferrari Roma SUV
    6 0
  • suvulica suvulet
    Eu nu am inteles niciodata de unde si de ce atata inversunare impotriva SUV-urilor. Cui nu-i place, poate sa nu isi ia, are de unde alege din multitudinea de hatchback, sedan, break.
    Vorba lui Assur de mai sus: daca este cerere, ar fi o prostie sa nu livreze.
    Iar ca sa se interzica productia de suv-uri, asa cum si-ar dori unii, este o tampenie si o alunecare spre un anumit tip de dictatura.
    2 6

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru