Maserati dezvăluie imagini “sub camuflaj” cu viitorul său model: lansarea este programată în mai 2020

de Paul Cosma
Joi, 21.11.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Maserati a publicat primele imagini “sub camuflaj” cu prototipul viitorului său model, pe care îl va lansa în luna mai a anului viitor. Italienii anunță că motorul noului model este “100% Maserati”.

În contextul programului de investiții de 5 miliarde de euro al grupului FCA în Italia, brandul Maserati și-a prezentat, în urmă cu câteva săptămâni, planurile pentru perioada următoare, electrificarea fiind o prioritate.

Italienii au transmis atunci că pregătesc lansarea a două modele noi, respectiv o sportivă și un SUV. Ambele vor fi produse în Italia și vor avea versiuni hibride și electrice. În plus, în 2020, Maserati Ghibli va deveni primul hibrid din gama constructorului de la Modena.

După teaserul de săptămâna trecută, Maserati a publicat acum imagini “sub camuflaj” cu prototipul viitorului model pe care îl va lansa în mai 2020.

Constructorul anunță că motorul noului model a fost dezvoltat și produs exclusiv de Maserati, urmând să echipeze și alte vehicule din gama italienilor în viitor.

Constructorul a subliniat recent că toate modelele noi vor fi construite 100% în Italia și vor avea versiuni hibride sau electrice.

Via Maserati

Comentarii (3)

  • Asa camuflat parca aduce la silueta cu Jaguar C-X75 (care a ramas la stadiu de concept din pacate)
    5 0
  • Sincer, nu cred că Maserati va putea ieşi din criză cu genul ăsta de hiper-sportivă extremistă cu motor central.
    ...Care se poate vinde doar în cantităţi confidenţiale, cum a fost cazul Alfei Romeo 4C (deşi aparent mai frumoasă decât prototipul ăsta care, deşi camuflat, exhibă stil-proporţii de cursieră pentru Le Mans mai degrabă.)

    Poate doar dacă Tavares-PSA impune FCA să facă o versiune ieftinache cu motor 1.2 Puretech. :-)
    ...Hai de 1,6 cu ceva hibridizare trendy.
    10 0
  • schumi
    Alfa 4C
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru