Teaser pentru un nou model Maserati: lansarea va avea loc în mai 2020

de Paul Cosma
Miercuri, 13.11.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Maserati a publicat un teaser ce anunță lansarea unui nou model în luna mai a anului viitor. Cel mai probabil, noul model va fi versiunea de serie a lui Alfieri, concept prezentat în 2014.

În contextul programului de investiții de 5 miliarde de euro al grupului FCA în Italia, brandul Maserati și-a prezentat, în urmă cu câteva săptămâni, planurile pentru perioada următoare, electrificarea fiind o prioritate.

Italienii au transmis atunci că pregătesc lansarea a două modele noi, respectiv o sportivă și un SUV. Ambele vor fi produse în Italia și vor avea versiuni hibride și electrice. În plus, în 2020, Maserati Ghibli va deveni primul hibrid din gama constructorului de la Modena.

Acum, Maserati a publicat un teaser prin care anunță lansarea unui nou model în luna mai a anului viitor. Producția va fi găzduită de uzina de la Modena, fără ca producătorul să ofere alte detalii.

Cel mai probabil, noul model va fi versiunea de serie a lui Alfieri (foto), concept pe care Maserati l-a prezentat în 2014.

Constructorul a subliniat recent că toate modelele noi vor fi construite 100% în Italia și vor avea versiuni hibride sau electrice.

Via Maserati

Comentarii (2)

  • Antinazi
    E de 10 ori mai frumoasă decât orice mașină germănoasă.
    4 3
  • 261436
    prezinta conceptul in 2014 si lansarea are loc in 2020. de ce atata graba?

    poate totusi productia va incepe in 2030 si astfel vor reusi sa mai tempereze ritmul asta nebun
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru