Feedback

Noi imagini sub camuflaj cu BMW iNext: producția SUV-ului 100% electric va începe în 2021

de Paul Cosma
Marti, 20.08.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW a publicat o nouă serie de imagini cu iNext sub camuflaj, nemții începând să producă prototipuri ale viitorului SUV 100% electric. Producția de serie a SUV-ului ce va avea o autonomie de 600 de kilometri va începe în 2021.

După prezentarea oficială a conceptului Vision iNext în toamna anului trecut, BMW a început o serie de teste cu mai multe prototipuri ale SUV-ului electric, iar în luna mai a oferit un prim teaser cu interiorul versiunii de serie.

Cele două imagini publicate de constructorul german au arătat atunci că BMW iNext va avea la interior un ecran curbat de mari dimensiuni care va integra atât sistemul de infotainment, cât și ceasurile de bord. În urmă cu o lună, am făcut cunoștință cu volanul “poligonal” al viitorului iNext, prin care nemții anunță startul unei ere a condusului autonom.

BMW a publicat acum o nouă serie de imagini sub camuflaj cu iNext, anunțând și începerea producției pentru un total de până la 100 de prototipuri.

Versiunea de serie a lui BMW iNext va apărea pe piață în anul 2021 și va fi produsă la uzina din localitatea germană Dingolfing.

SUV-ul electric va avea o autonomie de circa 600 de kilometri conform standardului WLTP, dar și funcții autonome de nivelul 3 din 5.

Via BMW

Comentarii (4)

 • cu fiecare model electric lansat, se bate cate un cui in sicriul automobilelor cu motoare termice
  9 2
 • ACE - Craiova
  Avand in vedere faptul ca, modelul full electric BMW iX3 2020, are o autonomie declarata de 400 km, in mod practic, iNext va avea o autonomie mai mare cu 50% decat primul SUV produs de BMW.
  BRAVOS BMW !!!!
  12 2
 • Wow... 600 km... deja poţi face
  Bucureşti - Constanţa
  Bucureşti - Brăila - Galaţi
  Bucureşti - Buzău - Focşani
  Bucureşti - Ploieşti - Braşov
  Bucureşti - Piteşti - Sibiu
  Bucureşti - Alexandria - Craiova

  toate DUS ÎNTORS pe orice fel de vreme şi în orice anotimp, cu o singură încărcare !!
  3 3
 • @vali
  Cu preturi de la 30-40-50k euro cred ca toate cuiele nimeresc in gol. Capacul sicriului termicelor ramane deschis.
  2 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru