Apollo prezintă G2J, un prototip al unui viitor model electric de serie

de Tiberiu Safta
Miercuri, 12.10.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Apollo a publicat primele imagini oficiale cu G2J, un prototip care anunță un viitor model electric de serie. Mașina se află în faza de testare, iar prototipul sugerează viitorul limbaj de design al mărcii.

Apollo Future Mobility Group, o divizie a companiei Apollo Automobil, a publicat o serie de imagini oficiale cu noul prototip electric G2J. Noua mașină anunță un viitor model de serie cu zero emisii pentru marca de origine germană, dar și viitorul limbaj de design al mărcii.

Deocamdată, nu se cunosc foarte multe detalii tehnice despre acest prototip. Apollo Future Mobility Group spune despre G2J că se află în faza de testare, pentru optimizarea propulsorului și a sistemelor de asistență.

Față de celelalte modele ale sale, precum Intensa Emozione sau Project Evo, prototipul G2J nu are un design extrem. Dimpotrivă, prototipul cu zero emisii are un aspect ceva mai discret și mai curat. Cele mai multe suprafețe sunt puternic sculptate, iar partea din față menține un design agresiv cu două prize de aer mari, aripi ascuțite și faruri LED orientate pe verticală.

Prototipul G2J are proporțiile unei mașini cu motorul amplasat central. Tot aici observăm și lipsa oglinzilor exterioare, ele fiind înlocuite de camere video, iar portierele se deschid înspre sus, precum aripile unui fluture.

Habitaclul este presărat cu elemente din fibră de carbon, alături de tapițerie din piele în combinație cu alcantara la scaune și la planșa de bord.

Remarcăm și instrumentarul digital, precum și o consolă centrală plutitoare.

Șasiul lui G2J este confecționat din fibră de carbon, iar Apollo spune despre acest prototip că este făcut din "cele mai avansate materiale compozite ușoare."

Până acum, Apollo nu a precizat când va fi prezentată versiunea de serie a lui G2J.

via Apollo Future Mobility Group

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru