EQC

Marti, 17 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Mercedes-Benz introduce încărcare AC la 11 kW pentru SUV-ul electric EQC: echipamentul va fi disponibil standard

Mercedes-Benz introduce un încărcător AC la 11 kW pentru EQC 400 4Matic. Conform oficialilor germani, timpul pentru reîncărcarea bateriei (de la 10% la 100%) cu capacitate de 80 kWh la o priză AC va fi de 7 ore și jumătate.
Marti, 13 Octombrie 2020 | Modele noi

Mercedes-Benz prezintă proiectul EQC 4x4²: SUV-ul electric a fost transformat într-un vehicul de off-road

Mercedes-Benz a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul proiect EQC 4x4². SUV-ul electric are acum o gardă la sol de 293 de mm și poate traversa un vad cu adâncimea de 400 de mm.
Vineri, 24 Iulie 2020 | Modele noi

Mercedes-Benz pregătește îmbunătățiri pentru SUV-ul electric EQC: încărcare mai rapidă la curent alternativ și mai multe funcții standard

Mercedes-Benz pregătește o serie de îmbunătățiri pentru SUV-ul electric EQC, care va avea o viteză mai mare de încărcare la curent alternativ și mai multe funcții standard.
Luni, 16 Decembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Mercedes-Benz amână lansarea SUV-ului electric EQC în Statele Unite: "Cererea europeană este foarte ridicată"

Mercedes-Benz a decis să amâne cu cel puțin un an lansarea SUV-ului electric EQC pe piața americană sub pretextul unei cereri foarte ridicate în Europa.
Miercuri, 25 Septembrie 2019 | Modele noi

Mercedes-Benz anunță lista scurtă a modelelor care nu primesc versiuni AMG: Clasa B și EQC

Mercedes-Benz a anunțat că monovolumul Clasa B și compacta electrică EQC se numără printre puținele modele ale germanilor care nu vor primi versiuni AMG.
Luni, 06 Mai 2019 | Industrie

Mercedes-Benz anunță startul producției lui EQC: SUV-ul electric este asamblat la uzina din Bremen

Mercedes-Benz a demarat producția SUV-lui electric EQC în Bremen. Totodată, nemții au anunțat și debutul comercial, prețul pentru piața din Germania fiind de 71.300 de euro.
Duminica, 24 Februarie 2019 | Masini electrice si hibride

Livrările SUV-ului electric Mercedes-Benz EQC ar putea fi amânate cu 3 luni: germanii nu au suficiente baterii

Mercedes-Benz va amâna livrările SUV-ului electric EQC cu până la 3 luni ca urmare a faptului că nu are suficiente baterii, potrivit presei germane. Modelul ar putea ajunge la clienți abia în noiembrie.
Luni, 03 Decembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Mercedes va începe anul viitor producția de mașini electrice în China: “Suntem optimiști că vânzările vor crește în continuare”

Mercedes va începe anul viitor să producă mașini electrice în China, după cum a declarat Hubertus Troska, oficialul Daimler ce se ocupă de activitățile grupului pe cea mai mare piață auto din lume.
Miercuri, 07 Noiembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Pregătiri pentru producția lui EQC: Mercedes va dubla numărul de angajați la fabrica de baterii din Kamenz

Grupul Daimler a anunțat că vrea să angajeze 1.000 de oameni în cadrul fabricii sale din Kamenz (Germania), până la sfârșitul anului, astfel încât să înceapă producția SUV-ului electric Mercedes EQC în primăvara lui 2019.
Joi, 13 Septembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Până în 2025, Mercedes-Benz va avea peste 130 de versiuni electrificate în gamă: nemții investesc 10 miliarde de euro în noul proiect

Mercedes-Benz mizează pe electrificare. Nemții au aprobat un proiect în valoare de 10 miliarde de euro pentru dezvoltarea modelelor electrice, mild-hybrid, plug-in hybrid și fuel-cell. Până în 2025, nemții vor să aibă în gamă peste 130 de astfel de versiuni electrificate.
Luni, 10 Septembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Mercedes, precaută înainte de începerea producției SUV-ului electric EQC: "Trebuie să vedem fiabilitatea componentelor de la furnizori"

Mercedes este precaută cu privire la fiabilitatea unor componente dezvoltate de furnizori pentru noul SUV electric EQC, motiv pentru care în faza inițială producția va fi una relativ redusă.
Vineri, 07 Septembrie 2018 | Modele noi

7 lucruri pe care trebuie să le știi despre noul Mercedes-Benz EQC

Mercedes-Benz EQC, primul membru al familiei de electrice EQ, a fost prezentat în cadrul unui eveniment special desfășurat în Stockholm. Am mers în inima Suediei și am luat pulsul noului SUV electric.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 04 Septembrie 2018 | PARIS 2018

Mercedes EQC a fost prezentat oficial: SUV-ul electric are două motoare de 408 CP și autonomie de maximum 450 kilometri

Mercedes EQC este un SUV premium cu două motoare electrice care generează în total echivalentul a 408 cai putere, în timp ce acumulatorul de 80 kWh asigură o autonomie oficială de 450 km conform standardului NEDC.
Luni, 03 Septembrie 2018 | Modele noi

Teaser video pentru Mercedes EQC: germanii prezintă imagini cu exteriorul și interiorul SUV-ului electric

Mercedes a publicat un clip video care scoate în evidență o serie de elemente de design exterior și interior ale SUV-ului electric EQC, care va fi prezentat în 4 septembrie.
Luni, 27 August 2018 | Modele noi

Teaser oficial cu Mercedes EQC: primul model electric al mărcii germane va fi prezentat pe 4 septembrie

Mercedes a publicat un teaser oficial cu noul EQC, primul său model electric ce va fi prezentat pe data de 4 septembrie, la Stockholm.
Miercuri, 01 August 2018 | Masini electrice si hibride

Detalii noi despre Mercedes EQC: SUV-ul electric va avea peste 400 de cai putere

Versiunea de serie a SUV-ului electric Mercedes EQC va avea 300 kW, echivalentul a 408 cai putere. Prezentarea oficială este programată pentru 4 septembrie.
Duminica, 29 Iulie 2018 | Masini electrice si hibride

Mercedes EQC se lansează în 4 septembrie: SUV-ul electric va fi disponibil pentru achiziție din 2019

Mercedes va prezenta SUV-ul electric EQC în cadrul unui eveniment care va avea loc la Stockholm în 4 septembrie, în timp ce vânzările vor începe în cursul anului viitor.
Joi, 10 Mai 2018 | Masini electrice si hibride

Mercedes a publicat noi imagini oficiale cu prototipul EQC: 4 ani pentru dezvoltarea primului model electric din gama EQ ce apare în 2019

Mercedes a dezvăluit noi imagini oficiale cu prototipul EQC, primul model electric din gama EQ, precum și informații proaspete legate de dezvoltarea mașinii. Varianta de serie a SUV-ului electric va fi lansată anul viitor.
Vineri, 02 Martie 2018 | GENEVA 2018

Imagini oficiale cu prototipul Mercedes EQC: primul model electric din gama EQ vine la Geneva și apare pe piață în 2019

Mercedes a dezvăluit primele imagini oficiale cu prototipul EQC, întâiul model electric din gama EQ. Varianta de serie a SUV-ului electric va fi prezentată la Geneva, înainte să apară pe piață de anul viitor.

Tag-uri similare

Mercedes, teste, Geneva, lansare, SUV electric, dezvoltare, prototip, EQC, Mercedes EQC, EQ
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru