Mercedes va începe anul viitor producția de mașini electrice în China: “Suntem optimiști că vânzările vor crește în continuare”

de Paul Cosma
Luni, 03.12.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes va începe anul viitor să producă mașini electrice în China, după cum a declarat Hubertus Troska, oficialul Daimler ce se ocupă de activitățile grupului pe cea mai mare piață auto din lume.

În urmă cu doi ani, Mercedes a anunțat lansarea noii game EQ dedicate mașinilor electrice, care va avea circa 10 modele până în 2025. Strategia companiei este ca toate modelele Mercedes să beneficieze de versiune electrică începând din 2022.

Grupul Daimler pregătește începerea producției SUV-ului electric Mercedes EQC în primăvara lui 2019 și, totodată, producția de mașini electrice în China. Anunțul a fost făcut de Hubertus Troska, membru în board-ul Daimler și oficialul care se ocupă de activitatea grupului german în China.

Acesta susține că vânzările de modele “convenționale” ale Daimler au crescut în acest an și vor continua să crească și în 2019, în ciuda unei piețe în regres.

“Suntem optimiști că vânzările vor crește în continuare, a subliniat Troska. El a menționat că vânzările Maybach sunt la un nivel ridicat, de aproximativ 600 de unități pe lună în China.

Via Automotive News

Comentarii (1)

  • I le construieste unul dintre cei mai mari fabricanti de masini electrice din lume,Byd din China. Defapt,vechea clasa B electrica de la Mercedes era pe sub haine fix un Byd care se construia in China,Denza ev.
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru