Mercedes-Benz anunță lista scurtă a modelelor care nu primesc versiuni AMG: Clasa B și EQC

de Daniel Popescu
Miercuri, 25.09.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes-Benz a anunțat că monovolumul Clasa B și compacta electrică EQC se numără printre puținele modele ale germanilor care nu vor primi versiuni AMG.

Divizia AMG a lansat în ultima perioadă numeroase versiuni de performanță pentru modelele Mercedes-Benz, astfel că gama producătorului a devenit una foarte aglomerată.

Aproape fiecare model Mercedes-Benz a devenit o țintă pentru o versiune AMG, întrucât scopul producătorului este să ofere cât mai multe opțiuni pentru clienți. Cu toate acestea, există cel puțin două modele care nu vor primi versiuni AMG, cel puțin nu în viitorul prea apropiat.

Primul pe listă este monovolumul Clasa B, ca urmare a faptului că acest model este dedicat în special familiilor, astfel că o versiune de performanță nu ar avea probabil succesul scontat.

Chiar și așa, este posibil ca modelul să primească un pachet AMG Line, prin care estetica lui Clasa B să fie îmbunătățită prin opțiuni vizuale, fără ca acestea să fie completate de îmbunătățiri de natură tehnică.

Între timp, același lucru este valabil și pentru compacta electrică Mercedes-Benz EQC. Potrivit declarațiilor făcute de Tobias Moers, șeful diviziei AMG, EQC va primi tot un pachet AMG Line care va aduce un plus de sportivitate din punct de vedere vizual, însă pachetul tehnic de peste 400 de cai putere nu va fi îmbunătățit, întrucât este deja suficient de puternic.

Totuși, nu este clar când vor fi lansate pachetele AMG Line pentru Clasa B și EQC.

Via Motor1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru