Încă un teaser pentru Mercedes EQC: spatele SUV-ului electric a fost dezvăluit

de Daniel Popescu
Marti, 28.08.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes a publicat un nou teaser pentru EQC care scoate în evidență partea din spate a SUV-ului electric care va fi lansat în 4 septembrie.

Mercedes continuă ampla campanie de teasing care anticipează lansarea primului său model electric din noua gamă EQ, care va purta numele EQC.

Un nou teaser publicat pe rețeaua de socializare Instagram prezintă spatele SUV-ului electric. Acesta are un design "curat" și stopuri LED înguste care sunt unite prin intermediul unei "benzi" iluminate.

Noul teaser este publicat la numai o zi după un prim teaser cu partea frontală. Pe de altă parte, constructorul german a publicat deja o amplă galerie foto cu SUV-ul electric sub camuflaj din timpul testelor desfășurate în condiții extreme.

Pentru moment, detalii tehnice despre noul Mercedes EQC sunt destul de sumare. Constructorul german a dezvăluit anterior că versiunea de serie a lui EQC va avea 300 kW, echivalentul a aproape 408 cai putere

Datele despre autonomie sunt încă incerte, în condițiile în care, în cazul conceptului, Mercedes menționa o autonomie oficială de 500 kilometri datorită unui acumulator de 70 kWh. Aceste date erau valabile conform standardului NEDC, însă Mercedes va publica la lansare cifrele oficiale potrivit standardului WLTP, mai dur și, implicit, mai realist în privința autonomiei.

Mercedes EQC va fi prezentat oficial în 4 septembrie cu ocazia unui eveniment care va avea loc la Stockholm.

Via Mercedes

Comentarii (2)

  • au copiat spatele de la audi si porche,rusine mercedes
    1 1
  • Adrian
    si Lambo.
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru